goTomek, obydwa co masz bardzo dobre. Myślę, że nie ma co szukać dalej.
_________________ Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Ratler Wściekły I Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Forumowy Pajacyków
Pies czy kot?: pies Pomógł: 36 razy Wiek: 52 Dołączył: 08 Lut 2012 Posty: 15991 Skąd: Zabrze
#4 Wysłany: 2014-08-28, 17:16
a ja myślę że nitka z przeszyć jest za gruba i za bardzo dominuje - to nie jest duży zegarek może brązowe przeszycie lub czarne żeby nie było tak widoczne
_________________ Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
I wybieramy opcję wysyłki pocztą, z tego co pamiętam, $7
$9,50 dzięki za koda
Właśnie o czymś w tym stylu myślałem, coś z połyskiem, bo te dwa moje za matowe do Alpinista ze złotymi wskazówkami, plus to co pisał Ciniol.
Zobaczymy jak ten bóbr a jak nie to się uśmiechnę do paskotwórców.
_________________ Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused
#10 Wysłany: 2014-08-29, 07:47
goTomek,
Chodzi za mną ten bóbr od dawna tylko nie wiem, do czego Są w rozmiarach 20-24mm, niebieski jest śliczniusi
Który brałeś ? Jaśniejszy czy ciemniejszy ?
goTomek Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Poprawny niepoprawny
Pomógł: 102 razy Wiek: 56 Dołączył: 07 Sty 2013 Posty: 15148 Skąd: z okolicy
#11 Wysłany: 2014-08-29, 08:15
Ciemniejszy, a temu niebieskiemu się tez przyglądałem, nawet myślałem żeby do Parnisa portugalskiego ale odpuściłem
W dodatku nawet długość jak dla mnie 115/75
_________________ Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused