Pies czy kot?: kot Pomógł: 101 razy Dołączył: 09 Wrz 2012 Posty: 29459 Skąd: KrK
#811 Wysłany: 2014-08-27, 21:31
rybak napisał/a:
Dorian06 napisał/a:
Niektóre Orienty bardzo ładne. Tylko to rykowisko. Normalnie nie mogę. Przez to nigdy nie kupilem żadnego peżota. A wędrowniczek, rocznicowy, M i jeszcze kilka są po prostu rewelacyjne.
To nie piernicz, tylko daj se szanse, bro...
To jest silniejsze ode mnie.
To nie piernicz, tylko daj se szanse, bro...
To jest silniejsze ode mnie.
Daj se szanse.... Daj se szanse.... Daj se szanse....
Pies czy kot?: pies Pomógł: 317 razy Dołączył: 19 Lut 2010 Posty: 28712 Skąd: ...
#813 Wysłany: 2014-08-28, 08:16
Dorian06, z tego się wyrasta , też tak miałem
Potem było duże Mako i już poleciało .. Teraz mam tylko jedne "Peżoty", ale przewinęło się ich trochę a uczulenie przeszło ..
No i zawsze jest Orient Star, tam peżoty są tylko na deklu
Ciniol napisał/a:
wyszedł z Ciebie ten cały ugodowy Cziken
Wielce Szanowna Jego Magnificencjo Ciniolu , odrzucają mnie te wszystkie ana-digi Casio po kilka dolarów, chrono z wodotryskami na tarczy itp. Ale np większość G, Protreków mi się podoba ..
Pies czy kot?: kot Pomógł: 101 razy Dołączył: 09 Wrz 2012 Posty: 29459 Skąd: KrK
#821 Wysłany: 2014-08-28, 15:50
goTomek napisał/a:
... może mam niusletera rozsyłać dzień wcześniej, że będę sprzedawał
nie taki gupi jak o nim mówią.
Pies czy kot?: pies Pomógł: 36 razy Wiek: 52 Dołączył: 08 Lut 2012 Posty: 15991 Skąd: Zabrze
#822 Wysłany: 2014-08-28, 17:08
Dorian06 napisał/a:
nie taki gupi jak o nim mówią.
i na jakiego wygląda
[ Dodano: 2014-08-28, 18:09 ]
Z_bych napisał/a:
goTomek, już kiedyś pisałem jakie to jury z Upierdliwcem stanowicie.
a któren to bo mi umknęło
_________________ Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
Pomógł: 12 razy Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 3828 Skąd: Myszków - miasto, które wykończył kapitalizm
#823 Wysłany: 2014-12-10, 03:49
Podane niżej linki z ShautBoxa przeważyły szalę i postanowiłem napisać tego posta w tym temacie.
Popatrzcie na zdjęcia nadgarstkowe zegarków z tych stron
http://www.mattbaily.ca/e...heritage-pilot/ https://www.facebook.com/...e/photos_stream
Same zegarki są naprawdę niezłe, ale na ręce wyglądają co najmniej idiotycznie. Rozumiem założyć to Amerykaninowi, który nadgarstek ma taki, jak Polak udo. Nie wiem już, czy to jest jakiś konkurs - kto wypuści na rynek większy zegarek
_________________ СДЕЛАНО В СССР – najlepsze zegarki na świecie !!!