Pies czy kot?: pies Pomógł: 41 razy Dołączył: 26 Mar 2013 Posty: 4782 Skąd: Opole
#12 Wysłany: 2014-08-16, 10:58
Woytec napisał/a:
A gdzie się kupuje te koreańce żeby w ludzkim języku pisało i do Polski wysyłali?
+1
Od kilku tygodni szukam takiego miejsca... bo mam takie jedno toto upatrzone, a jeden taki Kumoter co ma takie toto jest niekoleżeński i się ni huhu nie da skorumpować...
Pies czy kot?: pies Pomógł: 76 razy Wiek: 64 Dołączył: 03 Paź 2013 Posty: 19098 Skąd: TST
#14 Wysłany: 2014-08-16, 11:11
Daito napisał/a:
Woytec napisał/a:
A gdzie się kupuje te koreańce żeby w ludzkim języku pisało i do Polski wysyłali?
+1
Od kilku tygodni szukam takiego miejsca... bo mam takie jedno toto upatrzone, a jeden taki Kumoter co ma takie toto jest niekoleżeński i się ni huhu nie da skorumpować...
Chyba nawet wiem jakie toto i od kogo
Też mi się takie podoba.
Woytec, chyba już tylko po znajomości Prezes jak kupił jakiś sprzęt z Korei to poprosił o Tissela to mu załatwili. A u nas od kilku miesięcy cisza żeby przez ebaya albo przez stronę kupić.
_________________ Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos