#1 Wysłany: 2014-05-06, 10:39 szybko pasek kupić trzeba do SKX 009
Panowie na wczoraj porady trzeba. Musze zakupić do SKX 009 skórzany ładny pasek aby pasował do kolorków pepsi. Ten gumowy w ogóle mi się nie nadaje i już za chwile leci na giełdę, nówka sztuka. Proszę o propozycje skórzanego pasiorka adekwatne do ceny zegarka z szybka dostępnością. Dziękować, dziękować bordo za porady bo mnie cholera poniosła za tą gumę dostarczaną z zegarkiem.
_________________ Zegarek bez możliwości dokręcania koronką, bez stop sekundy jest jak Flip bez Flapa, jak Man bez Materny, jak żołnierz bez karabinu, jak lizanie loda przez szybę
Ostatnio zmieniony przez kumpel koronki 2014-05-06, 10:42, w całości zmieniany 2 razy
Jeśli skóra to granacik, jakiś gładki albo z fakturką rekina? A myślałeś może o jakimś fajnym kolorowym nato?
Nie NATO odpada, bo szmaciane chyba
Czy coś takiego do SKX009 by pasowało . Jak myślicie ?
http://allegro.pl/pasek-d...4185125055.html
Na szybko muszę kupić jakiś pasior do noszenia bo zegarek leży, a ja tęsknię do niego, bo ładny skurczybyk
ps.
Koledzy za ile można sprzedać gumowy oryginalny pasek ten co w SKX009 i ))7 jest dołączany. 50 zł , 100 zł ? 40 zł ?
_________________ Zegarek bez możliwości dokręcania koronką, bez stop sekundy jest jak Flip bez Flapa, jak Man bez Materny, jak żołnierz bez karabinu, jak lizanie loda przez szybę
Ostatnio zmieniony przez kumpel koronki 2014-05-07, 09:15, w całości zmieniany 1 raz
Pies czy kot?: kot Pomógł: 2 razy Wiek: 41 Dołączył: 24 Kwi 2014 Posty: 74 Skąd: Oberschlesien
#10 Wysłany: 2014-05-08, 07:35
kumpel koronki
ja osobiście odradzał bym Ci pasek do nurka, jestem fanem stalowych rozwiązań, względnie na lato to chyba lepsze NATO
_________________ "Na pewno nie wszystko, co warto, to się opłaca, ale jeszcze pewniej (…) nie wszystko, co się opłaca, to jest w życiu coś warte. "
23 października 2007
Władysław Bartoszewski