Pies czy kot?: kot Pomógł: 101 razy Dołączył: 09 Wrz 2012 Posty: 29457 Skąd: KrK
#1494 Wysłany: 2014-04-16, 17:50
Bili Kit, co prawda nie pokazałeś ColtaII to super zegarek. Wiem, bo miałem tylko niebieski. Oczywiscie. Dzisiaj w "rozsądnych" pieniądzach do kupienia. Kajdan kosmos. Najlepszy jaki miałem. Zaraz pewnie Melepety będą mówić, że w środku zwykla eta.
#1496 Wysłany: 2014-04-16, 17:56
Dorian06 napisał/a:
Bili Kit, co prawda nie pokazałeś ColtaII to super zegarek. Wiem, bo miałem tylko niebieski. Oczywiscie. Dzisiaj w "rozsądnych" pieniądzach do kupienia. Kajdan kosmos. Najlepszy jaki miałem. Zaraz pewnie Melepety będą mówić, że w środku zwykla eta.
Taki?:
Też daje rade i wcale mi ta "zwykła" ETA nie przeszkadza
Smutny to może nie - taki styl, ale ta bransoleta to imo nie bardzo Jak mnie numer dwa dojdzie bez przeszkód to sobie ze szczęścia kliknę tego czarnego co wcześniej pokazywałem