Poprzedni temat «» Następny temat
24-godzinny
Autor Wiadomość
Blaz
[Usunięty]

#16  Wysłany: 2010-06-16, 12:07   

Nie, nie kupiłem, bo w ogóle nie wiem co to jest. :mrgreen: Znalazłem zdjęcia w necie.

misinek
Sprzedawca Ryżu

#17  Wysłany: 2010-06-23, 14:23   

sie nie znacie - to jest super lans do wyrywania "lachonów" :mrgreen:
Jak się taki towar pyta "a co to znaczy to to naokoło" - to odpowiadamy, że to chiński kalendarz ars amandi jing-jang cesarza kung-funa z dynastii ming i zgodnie z tym co w tej chwili wskazuje (koniugacja planet, rytm dobowy i tym podobne skomplikowane wyrażenia) i tu zatrzymujemy się i pytamy o znak zodiaku (oczywiście chiński) na dowolną odpowiedź mówimy "że jesteśmy sobie przeznaczeni a przynajmniej należy spróbować dopasowania genetycznego" :mrgreen:

Tomek
King of chinese maierans
Nie znam się ...

Pies czy kot?: pies
 #18  Wysłany: 2010-06-23, 15:46   

misinek napisał/a:
sie nie znacie - to jest super lans do wyrywania "lachonów" :mrgreen:
Jak się taki towar pyta "a co to znaczy to to naokoło" - to odpowiadamy, że to chiński kalendarz ars amandi jing-jang cesarza kung-funa z dynastii ming i zgodnie z tym co w tej chwili wskazuje (koniugacja planet, rytm dobowy i tym podobne skomplikowane wyrażenia) i tu zatrzymujemy się i pytamy o znak zodiaku (oczywiście chiński) na dowolną odpowiedź mówimy "że jesteśmy sobie przeznaczeni a przynajmniej należy spróbować dopasowania genetycznego" :mrgreen:

Jesteś moim idolem :grin: . Blaz, gdzie to sprzedają?? :wink: :wink: :razz: :mrgreen:

Blaz
[Usunięty]

#19  Wysłany: 2010-06-23, 18:43   

Na watchuseek. :mrgreen: :mrgreen:

Rudolf

#20  Wysłany: 2010-06-23, 19:27   

Blaz ty Don Juan jestes ? Tak na zegarek lachona , ja rozumiem na G - Shocka , szukanie punktu G i te sprawy :D

Blaz
[Usunięty]

#21  Wysłany: 2010-06-23, 19:31   

Ale ja go nie kupiłem! Tylko pokazałem, bo lubię ciekawe rzeczy pokazywać. :mrgreen: :mrgreen:

Odpowiedz do tematu