Pomógł: 2 razy Wiek: 35 Dołączył: 07 Lip 2013 Posty: 650 Skąd: mieć na piwo
#48 Wysłany: 2014-01-20, 19:00
Aztorin cudo Brakuje mu tylko SWISS MADE
Machu Klon Właściciela Pola Ryżowego Duże jest piękne:D
Pomógł: 122 razy Wiek: 38 Dołączył: 10 Maj 2011 Posty: 14436 Skąd: Gliwice
#49 Wysłany: 2014-01-20, 19:10
Dla mnie Aztorin to cos jak marki modowe, tj. najtańsze rozwiązania w niby-wypasionym opakowaniu za nieadekwatnie wysoką cenę, uzasadnianą rzekomym prestiżem marki...
Ale jedna ich seria mi się podoba, i jakby kosztowały połowę, to bym sobie któregoś z poniższych sprawił (najpewniej szarego)
Nie kracz, nie kracz
Mają już swoją markę "zwis mejd", ileż to problemu wymienić się fakturami ?
#52 Wysłany: 2014-01-21, 11:11
Daito napisał/a:
Może chodzi o to żeby sekundnik trafiał w indeksy i dlatego są tak... zrobione...
Tiaa... trafiają
Ale przynajmniej sprzedawca jasno powiedział na wstępie, że zegarek jest produkcji chińskiej i nie dorabiał do tego ideologii.
Ogladałem też tego ich Swiss Made (Albert Riele). Wykonanie znacznie lepsze, sekundnik oczywiście w kazdym miejscu tarczy trafia/nie trafia w indeksy inaczej - w środku Ronda.
Jeśli chodzi o sam design znacznie lepiej, ale litosci... 3k?
Jak oglądałem tego Seiko premiera który u nas kosztuje poniżej 3k to.. chyba nie musze mówić jaka jest różnica.
A co do Aztorina... masakra po raz kolejny. Jak patrzę na swojego ostatnio kupionego Casio...też nie mam pytań - wciąga Aztoriny bez popitki
Ostatnio zmieniony przez Szymon 2014-01-21, 11:15, w całości zmieniany 1 raz