Odpowiedz do tematu
:
Segoy pełna profeska.
:
Fakt - wyszło super.
Jeszcze tylko osadzić mechanizm, założyć pasek i będzie piękny efekt współpracy forumowej
Grizzly napisał/a: |
Segoy pełna profeska. |
Fakt - wyszło super.
Jeszcze tylko osadzić mechanizm, założyć pasek i będzie piękny efekt współpracy forumowej

:
...świeci

:
Jak patrzę na efekty to aż mnie kusi, żeby moją mariannę do miszcza lumy wysłać na tjuning.
Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej.
Albert Einstein
Albert Einstein
:
rmaya, zapraszam

Segoy
:
hop

:
Kto powiedział, że maryny słabo świecą?

Segoy
:
Segoy, ta świeci zacnie

Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
Po Twoich relumowaniach kusi mnie normalna 44-ka kanapkowa
Porządna robota

Porządna robota

:
wcześniej Maryny w ogóle mnie nie ruszały...po lekturze Twojego wątku - zaczynają
świetna robota

świetna robota

:
Bo klasyczna chińska Marnya MUSI mieć zmienioną lumę. To co ma oryginalnie na tarczy i wskazówkach to jest jakiś żart. Nowa luma zmienia oblicze tego zegarka - zarówno w świetle dziennym jak i w ciemności.

Segoy
:
100% zgody! Po zakupie mojej Maryny zegarek był fajny, to jest miał potencjał. Po interwencji Segoya Maryna wyglądała rewelacyjnie!!!
Segoy napisał/a: |
Bo klasyczna chińska Marnya MUSI mieć zmienioną lumę. To co ma oryginalnie na tarczy i wskazówkach to jest jakiś żart. Nowa luma zmienia oblicze tego zegarka - zarówno w świetle dziennym jak i w ciemności. ![]() |
100% zgody! Po zakupie mojej Maryny zegarek był fajny, to jest miał potencjał. Po interwencji Segoya Maryna wyglądała rewelacyjnie!!!
Omega Seamaster 300 M, Certina DS-1 Limited Edition, Atlantic Seahunter 7035, Casio G-Shock GW-9400-1ER
:
Wyglądają super. Kiedyś muszę sobie kupić Marynę i zlecić taką usługę doświetlenia zegarka

:
Segoy twoja MM świeci naprawdę świetnie,dobra robota
:
Odpowiedz do tematu
To nie moja
Relumowana na zlecenie.

Relumowana na zlecenie.
Segoy