Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
:
Witajcie wszyscy nowoprzybyli

Wy macie zegarki ja mam czas...
:
dziab, WITAJ i do magazynu zapraszam po łopatę i do ROBOTY

:

:
Mama mi i rodzeństwu zawsze powtarzała "ucz się albo będziesz kopał rowy".
Ja się uczyłem i pracuję z ludźmi ;P
Pracę fizyczną mam jako hobby - warsztatuję sobie
turbiss napisał/a: |
dziab, WITAJ i do magazynu zapraszam po łopatę i do ROBOTY ![]() |
Mama mi i rodzeństwu zawsze powtarzała "ucz się albo będziesz kopał rowy".
Ja się uczyłem i pracuję z ludźmi ;P
Pracę fizyczną mam jako hobby - warsztatuję sobie

:
Witaj dziab

:
Znaczy półanalfabeta
Witaj
Czytaj i próbuj pisać
dziab napisał/a: |
...
Ja raczej z tych czytających niż piszących... |
Znaczy półanalfabeta

Witaj

:
Szajse, tu tez przylazl...

Jakigos mie Ponie Buoze stwuozyl, takigo mie mos...
------------------------------------------------------
Nieoficjalny fanklub pana Ibe
------------------------------------------------------
Nieoficjalny fanklub pana Ibe

:
Witam!
Od dłuższego czasu jestem stałym czytelnikiem Waszego forum i chyba najwyższa pora się przywitać.
Na wstępie gratuluję luzackiego podejścia do tematyki bez niepotrzebnego napinania mięśni, jak często dzieje się to na innych forach.
Od dłuższego czasu jestem stałym czytelnikiem Waszego forum i chyba najwyższa pora się przywitać.
Na wstępie gratuluję luzackiego podejścia do tematyki bez niepotrzebnego napinania mięśni, jak często dzieje się to na innych forach.
:
Niebieski, witamy

Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
Niebieski, Cześć i czołem

Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64
...Ruski trollu - idi na ch.j...
:
Powitoł Niebieski,
Pewnie będzie chciał do grupy zgodnej z nazwą.

Pewnie będzie chciał do grupy zgodnej z nazwą.

Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć ![]() |
:
Niebieski witaj.
:
Witam Nowych

Bądź dla siebie latarnią, która oświetla twą drogę i nie poszukuj światła poza sobą
:
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Cześć, jestem nowy, a zarejestrowalem się tu, bo kieruje mną czysta i przeogromna ciekawość zbieracza-amatora i dzika żądza zaspakajania wiedzy.
Ma to związek z moim pierwszym zakupem na prawdziwym bazarku - w niedzielę, porą zabójczo wczesną, przy złej pogodzie, prawie po ciemku, przy zacinającym wietrze i padającym śniegu
Ten zakup to Sportiwnyje, taki ze skoczkiem przez płotki. Teraz zachodzę w głowę co to ja właściwie kupiłem...;)
A jak połknąłem zegarkowego bakcyla? Przypadkiem chyba. Szukałem zegarka na prezent dla żony. Padło na Zarię w pięknym stanie, chyba z lat 70-tych. Bardzo się spodobał. No iak tak szukałem, to odnalazłem wiele męskich czasomierzy, którymi się zachwyciłem.
No i jestem.
Ma to związek z moim pierwszym zakupem na prawdziwym bazarku - w niedzielę, porą zabójczo wczesną, przy złej pogodzie, prawie po ciemku, przy zacinającym wietrze i padającym śniegu

Ten zakup to Sportiwnyje, taki ze skoczkiem przez płotki. Teraz zachodzę w głowę co to ja właściwie kupiłem...;)
A jak połknąłem zegarkowego bakcyla? Przypadkiem chyba. Szukałem zegarka na prezent dla żony. Padło na Zarię w pięknym stanie, chyba z lat 70-tych. Bardzo się spodobał. No iak tak szukałem, to odnalazłem wiele męskich czasomierzy, którymi się zachwyciłem.
No i jestem.