#1 Wysłany: 2014-01-12, 18:52 Pasek do Orient M-Force Air Diver SEL03004B
Skoro przyszedł taki diverek EDC może trzeba pomyśleć o ubranku.
Guma w zestawie jest bardzo fajna. Szkoda, że nie bransoleta wieć może za jakiś czas pasowałoby jakąś skórkę kupić, zrobić.
Myślę, że troszkę trzeba po spamować
Pacjent nietypowy bo 23 mm więc pewnie trzeba by kupić 24 mm.
Myślę, że bez szaleństw z klamerką 100 zł chciałbym przeznaczyć
Pomysł to taki pattini jak kolega bert69 zamówił:
_________________ Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Ostatnio zmieniony przez kornel91 2014-01-12, 18:52, w całości zmieniany 1 raz
Myślę, że spokojnie w tej cenie zamówisz coś u Pachorobów. Przynajmniej rozmiar będzie idealny 23, a nie wciskany 24 no i przede wszystkim według własnego projektu
_________________ "Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
Na fotkach (dużych zresztą) obie wydają się identyczne.
Niestety, ta do M-Force ma milimetr więcej i mam wrażenie, że różnica leży tylko w maskownicach.
Gdyby dorwać gdzieś te szersze to pewnie dałoby się podmienić i używać o połowę tańszej.
Pytanie, czy takie maskownice w ogóle można gdzieś kupić?
Woytec, no właśnie 84 euro plus przesyłka to ponad 400zł zagarek wyszedł 700zł. Póki co zamówiłem czarnego Pattiniego pod zamówienie zobaczymy co im wyjdzie Czerwona nitka zewnątrz i limonka wewnątrz pod kolor lumy. Jak nie to coś u chłopaków zamówię Chociaż bransoletę chętnie bym założył jakąś masywną ale tylko jak oryginalna z maskownicami.
_________________ Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Pies czy kot?: pies Pomógł: 76 razy Wiek: 64 Dołączył: 03 Paź 2013 Posty: 19098 Skąd: TST
#13 Wysłany: 2014-01-28, 18:03
No właśnie.
Paskami można się bawić ale na lato tylko kajdan.
W dodatku ten model ma takie uszy i kopertę, że watchadoo czy te od taniegodobrego raczej nie będą dobrze wyglądać.
Do niego tylko coś z maskownicami a to sugeruje oryginał a ten znowu za drogi...
Gdyby BigMak miał szerszą to by się kupiło i spiłowało maskownice ale w drugą stronę się nie da
Pies czy kot?: pies Pomógł: 76 razy Wiek: 64 Dołączył: 03 Paź 2013 Posty: 19098 Skąd: TST
#15 Wysłany: 2014-01-28, 19:05
Mesh owszem, wejdzie 24mm, np taki
http://www.ebay.com/itm/2...=item19d5961dee
Tylko z kopertą tego Orienta nie będzie wyglądał tak dobrze jak z tą ze zdjęcia na aukcji.
Na a w ogóle to ja jeszcze nie mam tego zegarka, dopiero sie przymierzam