Jakie macie doświadczenia z tym sklepem oczywiście pod kątem niechcianych opłat? Czy wysyłają w pudełkach, skąd idą paczki, ile deklarują wartości itp?
Mają fajną ofertę na Jastrzębia (dodatkowy pasek, narzędzie do zmiany pasków i jakieś wypasione pudełko) za 219$ minus kupon zniżkowy, ale jak mam oszczędzić 5%, a dowalą mi potem 25% na granicy to już nie jest fajnie.
Pies czy kot?: pies Pomógł: 30 razy Wiek: 41 Dołączył: 02 Lip 2012 Posty: 2290 Skąd: Wołomin - no prawie
#5 Wysłany: 2014-01-04, 13:01
Ja mam monstera z tej wyspy.
Nawet po zaznaczeniu opcji bez pudelka kartonik dostałem.
No chyba, że w opcji z pudełkiem jest jakieś inne?
Opłaty ominęło.
_________________ Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej.
Albert Einstein
Ostatnio zmieniony przez rmaya 2014-01-04, 13:01, w całości zmieniany 1 raz
Pies czy kot?: kot Pomógł: 12 razy Wiek: 40 Dołączył: 03 Wrz 2013 Posty: 3932 Skąd: Toruń
#9 Wysłany: 2014-01-04, 14:54
Ja właśnie kupiłem... Zaznaczyłem bez pudełka, ale lekko schrzaniłem sprawę. Przy tworzeniu konta nie zauważyłem, że wybrałem jako swój kraj HongKong i kliknąłem.
Wprawdzie mój PayPal jest zarejestrowany na Polskę i wysłałem im od razu maila z pełnym polskim adresem do numeru zamówienia, ale jakieś tam obawy mam, że coś się im pomyli...
Pies czy kot?: pies Pomógł: 30 razy Wiek: 41 Dołączył: 02 Lip 2012 Posty: 2290 Skąd: Wołomin - no prawie
#10 Wysłany: 2014-01-04, 23:19
Chorwat ja miałem identyczną sytuację. Poprosiłem o zmianę adresu na PL lub anulację zamówienia jeśli im łatwiej. Wybrali opcję nr 2... i chwilę potem złożyłem nowe zamówienie z poprawnymi danymim
_________________ Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej.
Albert Einstein
Ostatnio zmieniony przez rmaya 2014-01-04, 23:19, w całości zmieniany 1 raz