W porównaniu z tymi z WUSu to są wręcz świetne pachy Nad krawędziamy popracuj to raz, a dwa, że fotki są mocno takie se Jakby Strix obfocił to byśta o tak byśta robili
Pies czy kot?: pies Pomógł: 39 razy Wiek: 47 Dołączył: 14 Gru 2010 Posty: 6969 Skąd: Działdowo
#17 Wysłany: 2013-11-04, 16:29
Iks napisał/a:
W porównaniu z tymi z WUSu to są wręcz świetne pachy Nad krawędziamy popracuj to raz, a dwa, że fotki są mocno takie se Jakby Strix obfocił to byśta o tak byśta robili
Nie ma to jak sie posmiac z kolegi co ?, nie bylo nie bedzie zadnej produkcji , to tylko dla siebie , a jak pisalem i tak pewnie sie skonczy na PW do Nicka
Ja to śmiertelnie poważnie napisałem Jacuś No weź zobacz, że to normalnie ładne równe paski są, zeszlifował byś krawędź, albo dał to takie tam smarowidło jak chłopy dają, albo jedno i drugie, Niko to to jeszcze czymś nasącza, smaruje, a te Twoje to taka surówa cięta co? Jak dla mnie kawałek skóry któremu jest potrzebny postprocessing i tyle. Weź sobie porównaj swoje szlufki ze szlufkami tego gościa z WUS, albo szycie - niebo, a ziemia co?