Pomógł: 2 razy Wiek: 35 Dołączył: 07 Lip 2013 Posty: 650 Skąd: mieć na piwo
#1 Wysłany: 2013-11-02, 11:56 CW Original Buff
Co kumotrzy myślicie o wyprodukowaniu naszego własnego Buff'a ? ( dla nieznających > KLIK )
Używam tych sprzętów już parę lat i jest ich wielkim fanem. Buff znajduje zastosowanie w każdej dziedzinie sportu, osobiście używam go przy bieganiu, rowerze, żaglach, wycieczkach górskich, nartach i każdej innej aktywności fizycznej. Buff występuje w wielu odmianach i wersjach, miałem doświadczenie z kilkoma i najbardziej uniwersalna jest wersja Original.
Cena takiej "szmatki" to ok. 60 zł, przy intensywnym użytkowaniu szmatka spokojnie wytrzyma 4 lata. Oczywiście przy zamówieniu własnej wersji cena trochę wzrośnie (posłałem maila gdzie trzeba i czekam na konkrety cenowe). Minimalna ilość wymagana do produkcji wersji cutom to 25 sztuk.
Projekt graficzny możemy stworzyć sami, ewentualnie producent wykona dwa projekty z wygranymi przez nas grafikami ( logo itp ) i wybierzemy lepszy.
Myślę, że jest to gadżet warty rozważenia Proszę o jakieś opinie
Ostatnio zmieniony przez olp1 2013-11-02, 21:04, w całości zmieniany 1 raz
1. Fajnie, jakbyś to skonsultował z administracją… Jeśli to ma być forumowy projekt. A już na pewno, jeśli logo CW ma się na nim znaleźć.
2. Ja jestem na nie - męskich torebek też nie noszę
Pies czy kot?: pies Pomógł: 62 razy Dołączył: 11 Kwi 2012 Posty: 9082 Skąd: Polska
#9 Wysłany: 2013-11-02, 12:46
Jakby przed sezonem pojawila sie wersja podszywana polarkiem to ja na tak. Bo i tak muszę zakupić.
Mam juz jednego buffa i zawsze jak go widzę to na szyji Połówki
_________________ "Mnogość zegarków nie zwiększy zasobu czasu." AP
Pies czy kot?: kot Pomógł: 17 razy Wiek: 47 Dołączył: 12 Sty 2012 Posty: 5339 Skąd: Podkarpacie
#11 Wysłany: 2013-11-02, 14:01
Buff dobra rzecz. Ja na ten przykład robię czapkę i pod kask zakładam jak na rower jadę. A jak mroźno, to na pysk i nos żeby zimnego powietrza nie wdychać na rowerze.
[ Dodano: 2013-11-02, 14:02 ]
I tu raczej taki buff do męskich torebek nie nawiązuje
Raczej te zdjęcia wyżej trochę mylą
_________________ Nie wiem, nie znam się, zarobiony jestem...