Pies czy kot?: pies Pomógł: 30 razy Dołączył: 13 Maj 2012 Posty: 2042 Skąd: zDolny Śląsk
#2 Wysłany: 2013-08-03, 08:21 Re: Czarno-czerwone NATO 24mm
Machu napisał/a:
Poza tym- warto dawać ponad 50zł za tego 'szmaciaka' powyżej Pytam, bo nie miałem nigdy żadnego paska tego typu...
Jeśli chodzi o zegarek, to moim zdaniem nie Aleś sobie wykminił cykora. Oryginalny na pewno
Co do NATO: ja mam (tyko, że bordo) do mojej "5" fff i z czystym sumieniem mogę polecić. Jedno co mogę stwierdzić, to że jest ciut sztywna, ale jak ktoś na naszym forum napisał, po pierwszym praniu mięknie. Pozdrówko.
Pies czy kot?: pies Pomógł: 41 razy Dołączył: 26 Mar 2013 Posty: 4782 Skąd: Opole
#3 Wysłany: 2013-08-03, 12:56 Re: Czarno-czerwone NATO 24mm
Machu napisał/a:
Czekam na takiego potworka:
Poza tym- warto dawać ponad 50zł za tego 'szmaciaka' powyżej Pytam, bo nie miałem nigdy żadnego paska tego typu...
Jeśli to NATO STRONG (a na to mi wygląda) to moim zdaniem warto zapłacić 50zł. Sam mam taki w rozmiarze 22 i muszę przyznać że to rewelacyjny pasek jest:
Z tym że nie koniecznie mięknie po "pierwszym praniu" - kilka razy po kilka godzin w wodzie... i :
Machu Klon Właściciela Pola Ryżowego Duże jest piękne:D
Pomógł: 122 razy Wiek: 38 Dołączył: 10 Maj 2011 Posty: 14438 Skąd: Gliwice
#4 Wysłany: 2013-08-03, 16:32
Ok, dzięki za odpowiedzi
A 2-częsciowych w takich kolorach nie widzieliscie? Czy ogólnie lepiej zostac przy klasycznym NATO i nie szukać? Dla mnie to wszystko nowość