Standardowym jubi masz te male ogniwa ze zwijanej blaszki nie jest sztywna bransa, w super masz wszystko z pelenj stalii jest bardziej sztywna. a co do bransy to fjnie by tu wygladala bransa ryzowa jak z Doxy Sub lub taka jak w Omesi SMP.
Pies czy kot?: kot Pomógł: 18 razy Dołączył: 31 Lip 2012 Posty: 2694 Skąd: Jablonna
#25 Wysłany: 2013-07-05, 09:41
pr00 napisał/a:
Standardowym jubi masz te male ogniwa ze zwijanej blaszki nie jest sztywna bransa, w super masz wszystko z pelenj stalii jest bardziej sztywna. a co do bransy to fjnie by tu wygladala bransa ryzowa jak z Doxy Sub lub taka jak w Omesi SMP.
eeeeeeee to ja wole ta zwykla ta jej elastycznosc jest super
Pies czy kot?: pies Pomógł: 30 razy Dołączył: 13 Maj 2012 Posty: 2042 Skąd: zDolny Śląsk
#27 Wysłany: 2013-07-05, 11:08
Toyota napisał/a:
Jeśli chodzi o gumę od Seiko to te co do tej pory miałem (bodajże te same) to sztywność straszna i przy moim 16-16.5cm końcówka odstaje beznadziejnie
Eee tam... ja mam gumę Seiko i w skx i w Monsterku i układają się fajnie, miękkie i elastyczne. Inna sprawa, że obecnie Bonda noszę na nato - wygląda lepiej niż guma i chyba bardziej przewiewnie na wyższe temperatury.