Pies czy kot?: pies Pomógł: 30 razy Dołączył: 13 Maj 2012 Posty: 2042 Skąd: zDolny Śląsk
#48 Wysłany: 2013-06-18, 20:20
Pytanie do kumotra Borewicza: jaką długość ma Twój mesh? Bo mój jest dla mnie ... za krótki Dwa tygodnie czekania, dzisiaj przyszedł. Porządnie zapakowany, a jakże, w komplecie zapasowe teleskopy do zegarka, tylko przymierzyłem do zegarka i za krótki. Nie mam wątłej łapy (jakieś 18,5), nie przesunę tam gdzie można regulować, bo już jest założony na zapięciu na ostatnie dziurki. Niech to... Pozostaje albo odsprzedaż, albo odesłanie i próba odzyskania kasy lub wymianki
Jak żyć ....
Cezar Klon Ryżowego Długiego Marszu MARUDA i MENDZIARZ
Pies czy kot?: pies Pomógł: 51 razy Dołączył: 01 Kwi 2011 Posty: 12913 Skąd: mapenzi
Pomógł: 17 razy Wiek: 43 Dołączył: 23 Cze 2011 Posty: 6122 Skąd: Warszawa
#56 Wysłany: 2013-06-19, 12:30
Ja narazie cierpię podwójnie. Raz, że skróciłem póki co tylko jeden rząd ogniw, a to za mało, więc wciąż nie pasuje. Dwa - że mi jakiś stokrotkowy żelazny opiłek wlazł w kciuk i wyjść nie chce.
_________________ "Sracz był oddalony od wyra, szło się w deszczu. Gówniane to były czasy."
Pies czy kot?: pies Pomógł: 30 razy Dołączył: 13 Maj 2012 Posty: 2042 Skąd: zDolny Śląsk
#59 Wysłany: 2013-06-19, 13:33
Borewicz napisał/a:
Ja narazie cierpię podwójnie. Raz, że skróciłem póki co tylko jeden rząd ogniw, a to za mało, więc wciąż nie pasuje. Dwa - że mi jakiś stokrotkowy żelazny opiłek wlazł w kciuk i wyjść nie chce.