O jakość prac Przemka, Spinnera i innych naszych lokalnych paskorobów się nie martw, z całą pewnością nie są gorsze niż paski "uznanych światowych twórców" sprzedawane po 150 dolców.
Po takim ataku to ja koledze JohnSmith życzę, żeby ktokolwiek chciałby mu cokolwiek sprzedać
_________________ YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
Ostatnio zmieniony przez Iks 2013-06-05, 09:14, w całości zmieniany 1 raz
wielebny Właściciel Kilku Fabryk Ryżu Kaznodzieja i Pijak
Cekawe, tekla ma pasek a opinie o jego jakości wyraża JohnSmith
Ratler Wściekły I Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Forumowy Pajacyków
Pies czy kot?: pies Pomógł: 36 razy Wiek: 52 Dołączył: 08 Lut 2012 Posty: 15991 Skąd: Zabrze
#19 Wysłany: 2013-06-05, 10:26
no już nie kopmy leżącego, chłopu się wyrwało i tyle - gorszy dzień miał. Odpór dostał i styknie bo zaraz wszyscy tu będą posty nabijać
_________________ Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
Wiek: 42 Dołączył: 30 Cze 2012 Posty: 97 Skąd: UK, Black Country
#22 Wysłany: 2013-06-05, 20:47
Pasek, pomimo małej wady (która już została naprawiona), bardzo mi się podoba i nie mam zamiaru go odsyłać. Tym bardziej że trochę mam daleko . Jak tylko będę miał okazje to ponownie zakupie paski od naszych paskorobów. A "wypadki przy pracy" zdarzają się nawet najlepszym, z tym że niektórzy się nie przyznają do błędu. W tym wypadku odpowiedz była bardzo szybka mimo że reklamacje powinienem zgłosić do sprzedawcy( czyt. G.G). Tak trzymać i oby było więcej ciekawych paskowych inspiracji
slamacek Właściciel Kilku Fabryk Ryżu typek wredny bardzo
Pies czy kot?: kot Pomógł: 2 razy Wiek: 59 Dołączył: 15 Lip 2011 Posty: 3614 Skąd: Ultima Thule
#23 Wysłany: 2013-06-06, 11:21
JohnSmith napisał/a:
No i wypada pogratulować obrońców, kumotrowi nick555.
JohnSmith bo błędów nie popełnia tylko ten, kto nic nie robi.
Tu nie chodzi o obronę, a o zaproponowany sposób rozwiązania sprawy przez Przemka, a po chwili przez Krzyśka. I jeszcze – gdyby Przemek robił wujowe paski, to błyskawicznie by o tym od nas usłyszał.
Na całe szczęście tak nie jest, czego szereg dowodów pojawia się w nadgarstkowych i nie tylko