W sumie nie wiem, czy tutaj, czy do Recenzji. Ale niech będzie, że tu.
Trafił ostatnio w moje ręce PA6007 na chińskim smoku z budżetową, ale podobno dobrą zapinką.
Nie pasuje imo w ogóle do zegarka, nie wiem kto tam wpadł na pomysł takiego zestawu. Pewnie im zostało "skądeś"
No i jako, że pasior raczej budżetowy, każdy "prawie" narzeka, zrobiłem rach ciach ciach i przekrój na zdjęciach poniżej. Się okazuje, że tektury tam nie ma, ale jakiś rodzaj dwóch (dwu?)tworzyw występuje. Sklejone razem są sztywne dość, rozklejone miękkie. Do tego dochodzi jeszcze jakaś warstwa osłony, co wygląda jak przylepiec z apteki, kruszący się klej i reszta z genuine leather.
Pies czy kot?: pies Pomógł: 317 razy Dołączył: 19 Lut 2010 Posty: 28712 Skąd: ...
#4 Wysłany: 2013-04-03, 16:09
Po rozcięciu budżetowego Riosa czy Di Modella widok raczej byłby podobny. Tylko pewnie jakość tych "wypełniaczy" jest nieco lepsza, przez co paski są bardziej miękkie a skóra lepiej wyprawiona niż w "smoku".
Brawo, Nikuś, fajnie, że Ci się chciało.
Ostatnio zmieniony przez Tomek 2013-04-03, 16:10, w całości zmieniany 1 raz
Przy czym akurat tutaj skora jest dość gruba. Na jakims Hirshu przetarła mi się po JEDNYM założeniu. Miała grubość kartki papieru, mówię całkiem serio. To dopiero jest
A zapinka np. dla mnie jest OK,, za to ta z Tissela jest ... za bardzo zagięta Na mojej łapie po prostu mi się wbija. Dla jakichś mikroludzi dedykowany produkt
Ostatnio zmieniony przez ALAMO 2013-04-04, 06:57, w całości zmieniany 1 raz