Swego czasu kolega Szymek pytał o radziecką damkę z zatoki w stylu Ferro szkieletora i zastanawialiśmy się czy to oryginał czy czyjś autorski pomysł.
Teraz już wiem, że była taka produkcja
Kupiłem dla lubej by ją ugłaskać po osuszaniu konta jakie przeprowadziłem na swoje zabawki
Pomógł: 12 razy Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 3828 Skąd: Myszków - miasto, które wykończył kapitalizm
#3 Wysłany: 2010-04-08, 20:42
Niezły unikat trafiłeś Zegarków damskich nie zbieram, ale dla takiej Zarii zrobiłbym wyjątek. Gratuluję i tradycyjnie przekazuję wyrazy głębokiej nienawiści
_________________ СДЕЛАНО В СССР – najlepsze zegarki na świecie !!!
Ciekawa Damka widać , że dobrze się zachowała nie tak jak ta co ją prezentowałem chociaż nadal się nie sprzedała i jest wystawiona za 30 baksów , gratulację
Ciekawa Damka widać , że dobrze się zachowała nie tak jak ta co ją prezentowałem chociaż nadal się nie sprzedała i jest wystawiona za 30 baksów , gratulację
Daj jeszcze raz namiary na tą aukcję bo pamiętam tyle, że była to wersja w chromie (chyba:P). Co do ceny to mnie kosztowała zdecydowanie mniej niż 30$
Szymku, pozwoliłem sobie "zajumać" fotki z podlinkowanej przez Ciebie aukcji tak by z czasem nie zniknęły i temat pozostał zrozumiały.
Daje link do galerii ze zdjeciami z aukcji:
http://img688.imageshack.us/gal.php?g=w01p.jpg