Więc ja odejdę nie polemizując Po prostu uczestnictwo w forum funkcjonującym wciąż na tak wysokim emocjonalnym diapazonie jest ponad moje siły. Miałem to olać, "bo to tylko internet", ale nie potrafię, bo ja z tych przejmujących się Muszę zrobić sobie dłuższy urlop. Sorry, chłopaki i do zobaczenia "w realu".
Kaido a ja tobie bym dał wilczy bilet i "Wypie...laj" bo twoje wypowiedzi są coraz głupsze i aroganckie..kim ty jesteś ze się wozisz i obrażasz coraz więcej osób?? Hamuj piętą i trzymaj pod ręka kubeł zimnej wody
No i ktoś dostrzegł to co ja dawno temu przewidziałem. Burdele są niepotrzebne tak więc jak w temacie...
_________________ Pozdro!!!
Blaz [Usunięty]
#139 Wysłany: 2013-02-23, 13:57
Proszę o skasowanie konta z trybem natychmiastowym.
Proszę o niekomentowanie mojej decyzji.
Kolegów czekających na naszywki informuję, że gdy tylko do mnie dotrą, natychmiast je do nich wyślę.
Blaz nie z takich żeby robić tego typu dowcipy. Szkoda ale to jego decyzja, może wróci kiedyś
_________________ Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
Ostatnio zmieniony przez Ratler Wściekły I 2013-02-23, 16:00, w całości zmieniany 1 raz
Woytec60 [Usunięty]
#146 Wysłany: 2013-02-23, 16:07
Blaz...
Powody to Twoja sprawa, ja mam tylko nadzieję, że wrócisz niebawem.
Cezar Klon Ryżowego Długiego Marszu MARUDA i MENDZIARZ