pasti Właściciel Krajowego Kartelu Ryżowego japoński kwarcownik
Pies czy kot?: kot Pomógł: 43 razy Wiek: 46 Dołączył: 25 Cze 2011 Posty: 4528 Skąd: Bydgoszcz
#1508 Wysłany: 2013-01-11, 22:54
Podoba mi się koperta i nawet te wensze mogą być... jednak nie jestem pewien koloru...
Z załozenia nosiłbym do pracy... a tam wg standardów mogę mieć koszulę białą, błękitną lub ecru... Jak się pewnie domyślacie najczęściej mam błękitną
Więc nie wiem czy to bordo do końca mnie satysfakcjonuje
_________________ World Wide Watches
Z_bych Koneser chińskiego majeranku Morda Zdradziecka
Podoba mi się koperta i nawet te wensze mogą być... jednak nie jestem pewien koloru...
Z załozenia nosiłbym do pracy... a tam wg standardów mogę mieć koszulę białą, błękitną lub ecru... J
Pomógł: 12 razy Wiek: 50 Dołączył: 27 Maj 2011 Posty: 3763 Skąd: Poznań
#1515 Wysłany: 2013-01-12, 01:02
Apa. To ma być odskocznia od wesołych zegarków. To, w zamyśle w 2013 roku, ma być taka niemal garnitura z lat 70-tych w chrono, bardziej utrzymana w stonowanych kolorach TAGa, niż wariacjach Seiko. Apa, szacun za pracę, ale IMO to nie ma jakiegokolwiek związku z kopertą, itd. Koperta to łączenie szczotkowanych i polerowanych krawędzi w stali plus w zamyśle autora pasujące do tego obwódki totalizatorów. Największym bajerem - i w myśl koncepcji w zasadzie jedynym - w tym projekcie miał być bordowy kolor tarczy, reszta miała być minimalnie udziwniona. Koronka miała być jeszcze bardziej kanciasta, ale ze względu na operowanie nią nieco złagodzono.
Panowie, to nie jest friki, spiki, lejzi FOKA. to ma być coś jak Monza, Monaco (te prawdziwe z lat 70-tych), w którym bordowy kolor tarczy już jest ekstrawagancją.
Zresztą. Nie ma nic niewłaściwego w zapodowaniu pomysłów, sugestiach, poprawkach, etc. Ostatecznie i tak do właściwych poprawek, wzorem FOKI, zaprosimy Osoby zainteresowane zakupem, a więc po wpłacie pierwszej raty.
Także bawmy się
_________________ hrg.pl
Ostatnio zmieniony przez Dominik 2013-01-12, 01:06, w całości zmieniany 1 raz