Gdy wy - w pocie i znoju będziecie budować PKB naszej krainy wiecznej szczęśliwości po obu stronach Wisły - ja będę dekadencko raczył się węgierskim winem, chorwacką sałatką z ośmiornicy, i triestańską pizzą!
Aby wyjazd miał jakikolwiek większy sens i szansę powodzenia - podstawowym jak wiadomo przedmiotem jest ZEGAREK by nam pokazał o której zamykają najbliższy supermarket z dużyyyymi butelkami piwa.
Przystąpić do tego wyboru należy konsekwentnie i profesjonalnie, najlepiej metodą eliminacji w oparciu o indywidualne cechy osobnicze.
Podstawą zatem jest, by był to zegarek posiadający pasek. Pozwoliło to wyselekcjonować negatywnie tę oto grupę :
Wśród tych koleżków jest paru takich, co się już naoglądali świata, a trzeba być w traktowaniu przyjaciół - sprawiedliwym! Obieżyświaty pójdą wiec na urlop do szafy...
Niestety, złamałbym słowo dane samemu sobie, że już pomijam jak uzasadnić kochanej małżowinie że ona nie może zabrać 6 par butów, ale ja - 5 zegarków - wręcz muszę. Nieee, to nie przejdzie! Trzeba jakoś jeszcze pokombinować....
Wiem! Algorytm użytkowy uruchomię! Po co mi dwa Parnisy!? No wiem, fajowe i wogóle - ale trzeba jednak sie wykazać odrobiną rozsądku, nawet jako nałogowy zegarkomaniak unikajacy leczenia!
Pomógł: 90 razy Wiek: 62 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 31014 Skąd: Zielona Góra
#4 Wysłany: 2009-09-09, 20:58
Alamo jedź po drogach i autostradach, chwal imię polskiego uzależnionego zagarkomanika i kumotra, wybór świetny, ale do zadawania szpanu weź jeszcze czarnego chronometer, my ci wybaczymy a żona nie musi wiedzieć
Spinner, to dlatego jesteś dzisiaj wyjątkowo wredny
Ja tu z sercem na dłoni, po poradę, żeby dylematy ukazać zacnym duszyczkom - a tu proszę, o! Już mi się zarzuca koniunkturalne szczucie i drażnienie, a szyszkownik TowRoupas pewnie działa ze mną w zmowie i zaklina popyt, hę