Pomógł: 90 razy Wiek: 62 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 31014 Skąd: Zielona Góra
#5 Wysłany: 2010-03-14, 19:13
Karol, będziesz winny mojej śmierci, ja pierdziu...., wiesz jak zepsuć kumłotrom świętą niedzielę , nienawidzę z całego serca i bezgranicznie zazdraszczam
Smoku, przysięgam że ty własną śmiercią nie umrzesz jak będziesz takie cuda pokazywał !
Hejtuję po prostu niemożebnie!!
Jeśli nie pokażesz natychmiast werku tej Mołni to przysięgam że zaraz ci zawiozę wypchanego siarką baranka!
Ostatnio zmieniony przez ALAMO 2010-03-14, 19:19, w całości zmieniany 1 raz
Poljot, jak Poljot, swietny - w ogole kontrukcje tego konkretnego modelu uwazam za szczegolnie przemyslana i udana - funkcja chronografu 12-godzinnego za ulamek ceny takiego mechanizmu. Molnia bardzo ladna, a jej mechanizm, jak wyglada?
Pomógł: 12 razy Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 3828 Skąd: Myszków - miasto, które wykończył kapitalizm
#12 Wysłany: 2010-03-14, 19:29
Mołnia ma mechanizm ze Strieły - 3017. Fabryka w Czelabińsku musiała mieć jakiś układ z 1MFZ i Moskwa dostarczała im mechanizmy. Pod balansem jest punca 1MFZ. Z początku zastanawiałem się, czy to nie jest składak (przez tą puncę Moskwy), ale wychodzi na to że to full oryginał - Mark Gordon też ma kilka takich Mołni i w nich mechanizmy z 1MFZ. Ciemno już jest i przy moim sprzęcie zdjęcia wyjdą do niczego, jutro postaram się zrobić fotki mechanizmu w świetle dziennym.
PS Nie wiecie nawet jaki jestem szczęśliwy z tego, że tak bardzo mnie nienawidzicie
_________________ СДЕЛАНО В СССР – najlepsze zegarki na świecie !!!