Pies czy kot?: pies Pomógł: 66 razy Wiek: 60 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 35127 Skąd: Polska Pd. B
#1487 Wysłany: 2012-11-06, 09:15
Powtórzę za Nie jest OK:
Cytat:
Dziwna (choć może tylko dla mnie) przypadłość F.O.K.I. nr 46
Na łapie chodzi jak ta lala, a odłożona na półkę (na bok, przy zapiętym pasku, koronką do góry) robi 20 minut na plus w ciągu +/- 10-12 godzin
.
.
.
Co to może być...
_________________ Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64
#1488 Wysłany: 2012-11-06, 09:15
Długi ten "finisz", sto stron zleciało a foczka w lesie
No ale w następnym wątku to już na pewno będą same dobre wiadomości, jestem tego pewien
Krzychu, czas w którym bezele będą się poprawiać w fabryce Sylwek użyje żeby usunąć duperele zglaszane przez kolegow - że ktos ma np. jakąś kropkę na indeksie, albo date kulejącą. Indeksy sa odlewane z metalu,i można je zwyczajnie spolerować. Tak że jak ktoś ma jakieś uwagi do chodu (zegarki były regulowane de facto dwa razy - może ktoś mu kuku zrobił w paczce )
Fabryka czeka na dostawę, właśnie to z nimi uzgodniliśmy. Jak dostaną i sami sprawdza kwestię, bedziemy wiedzeli jak szybko to usuną.
Pomógł: 90 razy Wiek: 62 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 31014 Skąd: Zielona Góra
#1490 Wysłany: 2012-11-06, 09:25
Jak tylko Dominik zaktualizuje listę to otrzymacie powiadomienie na jaki adres odsyłać Foczki.
Bardzo proszę o ile to możliwe żeby zegarki byłe bez pudełek, pasków i dokumentów, wysłane pocztą lub paczkomatem w kopercie bąbelkowej z zamieszczoną w środku kartką z pełnym adresem zwrotnym (paczkomat lub poczta) i nickiem forumowym. To ułatwi szybkie przygotowanie kopert do wysyłki
Proszę także dopisać swoje uwagi odnośnie pracy zegarka tak jak w przypadku Faziego, będę miał wtedy czas na to żeby sprawdzić co jest przyczyną usterki.
Pomógł: 90 razy Wiek: 62 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 31014 Skąd: Zielona Góra
#1492 Wysłany: 2012-11-06, 09:48
No właśnie a tak zegarek który do mnie wraca jest rozmontowany, koperta trafia do woreczka foliowego z jej numerem, werk do fabrycznego opakowania na którym też jest stosowny numer, w ten sposób nie sposób pomylić konkretnych egzemplarzy. Tym samym mam swobodną możliwość sprawdzenia i skorygowania zgłoszonych niedokładności.