Jest Cezar OK - doszlo.
Generalni, jest full prac
Maluchy się widać starały - z moją mam problem, bo stworzyła pracę graficzno-literacką Amelka niestety kredkę chciała zjeść, więc została zdyskwalifikowana
Teraz się musimy tylko zastanowić nad ekspozycją tego, żebyśmy mogli pokazać pociechom. No i nad nagrodami
_________________ Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
Chłopaki,
Prace wszystkie spłynęly - jest tego duzo I bardzo fajne.
Muszę się troche obrobić, i w przyszły weekend to zawieszę.
Jako że to zabawa, to myślę że wogóle nie będzie żadnego głosowania, po prostu pokażemy naszym dzieciakom że są "w Internecie" - co wy na to ?
Potem sie ogłosi I nagrody, i roześle prezenty
Wygrała
To było mówione...
Ale te nagrody. Wiesz, kobietka, pyta kiedy będą.
Albo coś jej muszę kupić, żeby zadowolić żądzę posiadania.
Sama wygrana to za mało
Mamy zabezpieczone na razie kilka sztuk dla dziewczynek - tak że te możemy w przyszłym tygodniu rozsyłać. Zrobię jakąś papeterię do tego
Z chłopcami jest na razie problem - bo dostaliśmy zonka w zamówionych nagrodach i trzeba je zamienić - będziemy improwizować.
Tak że jeśli ktos ma córcię, taką do 10 lat gdzieś - to niech się zgłasza z adresem
Za kilka dni będa zegarki naręczne jeszcze.