A ja miałem z Tobą o barwieniu termicznym i też duu....a
_________________ Kuba
slamacek Właściciel Kilku Fabryk Ryżu typek wredny bardzo
Pies czy kot?: kot
Wiek: 59 Dołączył: 15 Lip 2011 Posty: 3614 Skąd: Ultima Thule
#137 Wysłany: 2012-06-05, 16:11
a my z kaido o świcie pogawędziliśmy dłuższą chwilę. I nie tylko o morskim oczku i czarnuszku. I nawet zacna literatura się do tego znalazła, ale okazało się, że już sił na nie miałem, w przeciwieństwie do Mistrza wzmiankowanego
_________________ pozdrawiam
w.
---
„przestań pierdolić – żyj złudzeniami” MM
Ostatnio zmieniony przez slamacek 2012-06-05, 16:31, w całości zmieniany 1 raz
Wiek: 39 Dołączył: 11 Mar 2010 Posty: 2964 Skąd: Sosnowiec
#142 Wysłany: 2012-06-05, 20:43
Fajnie to wygląda. Ja bym jeszcze tylko te nieużywane łożyska powywalał. Będą dziury, ale chyba lepsze dziury niż rubinki bez sensu - przynajmniej ja mam taką filozofię... Bo skoro już bawicie się w poprawianie wyglądu tego mechanizmu...
[ Dodano: 2012-06-05, 21:47 ]
kaido2 napisał/a:
P.S. Czy Ktoś zna jakiegoś Mistrza Kaido? Pytam, bo muszę z nim pogadać
Ty już z nim nie gadaj, lub tylko po cichu, jak musisz, bo Cię w psychiatryku zamkną
_________________ Ну, погоди!
Ostatnio zmieniony przez pmwas 2012-06-05, 20:47, w całości zmieniany 1 raz
Fajnie to wygląda. Ja bym jeszcze tylko te nieużywane łożyska powywalał. Będą dziury, ale chyba lepsze dziury niż rubinki bez sensu - przynajmniej ja mam taką filozofię... Bo skoro już bawicie się w poprawianie wyglądu tego mechanizmu...
Pozostawione nieużywane rubinki( akurat tylko sztuk 1) to działanie zamierzone i tak w tym czarnym chromowym jak i całym czarnym który to tez zostanie takowy przedstawiony w odpowiednim czasie zostanie.
[ Dodano: 2012-06-05, 22:23 ]
TowRoupas napisał/a:
Czy ja dobrze rozumiem, że czarny nie będzie cały czarny a tylko w części?
Będzie taki j/w i taki cały czarny .
_________________ Pozdro!!!
dezz [Usunięty]
#145 Wysłany: 2012-06-07, 14:42
Poruszylem kwestie w watku EDC..
Czy inhousy sa przewidziane wylacznie w garniturowcu czy jest szansa ze sie znajda w wspomnianym EDC i innych?
To ma spory wplyw naplany zakopowe
slamacek Właściciel Kilku Fabryk Ryżu typek wredny bardzo
Wiek: 59 Dołączył: 15 Lip 2011 Posty: 3614 Skąd: Ultima Thule
#146 Wysłany: 2012-06-07, 15:07
ALAMO napisał/a:
Paluchy są slamaceka
slamacek nie pamięta macania czerni
ale z pokorą się przyznaje i jakby co do czego, to z chęcia zapalcowany czarny mechanizm przyjmie
Ale sam mechanizm nie jest jakoś szczególnie piękny.
Pewnie dla tego chłopaki próbują go trochę '' upiększyć '' , dla mnie po zdjęciu modułu automatu jest tam za dużo pustych otworów, ale jak pisałem, czarny, robi wrażenie.
dezz, w EDC będzie dostępna wersja z automatem, głęboko modyfikowana wersja manualna będzie stosowana raczej w ograniczonej liczbie na początek w garniturowcu.