Pomógł: 21 razy Dołączył: 27 Wrz 2010 Posty: 4180 Skąd: mam wiedziec?
#1 Wysłany: 2012-03-14, 09:57
w koncu sie przemoglem i zanabylem - w realu pieknie to wyglada, troszke szkoda wystajacej poza obrys godzinowej, ale ogolnie gra to wszystko bardzo ladnie
#7 Wysłany: 2012-03-14, 10:29
Maxio napisał/a:
...strix, teraz tak patrzę, że to jest hiszpańska tarcza z nakładanymi indeksami - i Ty Brutusie przeciwko mnie
Szczerze mowiac kupilem na kizi jak tylko sie pojawila bez glebszego wnikania w obrazki.
Licze, ze reke mi podasz jednak gdzies kiedys na zlocie... Ja wiem, ze projekt jest Twoj i nic tego nie zmieni.
Ja robię drugie podejście do FFF. Pierwszego sprzedałem na wus. A tu znów tarcza maxiowa do wzięcia się pojawiła. I nie wytrzymałem. Już baza z mywatcheshub w drodze, pasek od nicka w drodze...
No i będzie na oryginalnej tarczy. Choć muszę przyznać, że nakładane indeksy faktycznie robią niezłe wrażenie
A może by tak zrobić reedycję? Wprowadzić kilka poprawek (tak żeby za obrys nie wystawało) wykorzystać ideę nakładanych indeksów.... z chłopakami z Gerlacha pogadać...
Co myślicie?
_________________ Segoy
Ostatnio zmieniony przez Segoy 2012-03-14, 10:52, w całości zmieniany 1 raz
#13 Wysłany: 2012-03-14, 10:55
Segoy napisał/a:
A może by tak zrobić reedycję? Wprowadzić kilka poprawek (tak żeby za obrys nie wystawało) wykorzystać ideę nakładanych indeksów.... z chłopakami z Gerlacha pogadać...
Co myślicie?
+1000 dopieszczone pod wskazowki seiko, nieco powiekszone wszystkie indeksy odsuniete blizej krawedzi tarczy, obwodka dalej tak jak sie konczy minutowa. No i nakladene indeksy jak w tej "lewej" edycji.
prezesso Klon Kierownika Pola Ryżowego street's disciple
Pomógł: 70 razy Wiek: 45 Dołączył: 17 Maj 2010 Posty: 13441 Skąd: Łódź
#14 Wysłany: 2012-03-14, 10:59
strix napisał/a:
Segoy napisał/a:
Co myślicie?
+1000 dopieszczone pod wskazowki seiko, nieco powiekszone wszystkie indeksy odsuniete blizej krawedzi tarczy, obwodka dalej tak jak sie konczy minutowa. No i nakladene indeksy jak w tej "lewej" edycji.