Pies czy kot?: kot
#93 Wysłany: 2012-02-12, 12:33
Klikasz prawym klawiszem myszki i wybierasz Copy public link. Następnie kopiujesz to co sie wyświetli. Aby się wyświetlało u nas na forum musisz nacisnąć przycisk Img i w to okienko wkleić link. Reszta bez zmian.
Kiedy patrzę tak, to mnie widać, ale kiedy tak, to już nie. Widać mnie, nie widać. Widać. Nie widać. Nie widać. Widać. Trochę widać, nie widać, a teraz widać. *
Pies czy kot?: pies
Wiek: 31 Dołączył: 19 Mar 2010 Posty: 5768 Skąd: ta Pani tutaj?
#102 Wysłany: 2012-02-12, 14:21
Tak samo jak na kazdym innym hostingu,wliczajac imageshacka,photobucketa,picasse,facebooka i deviantarta
_________________ "Let's plot log against log. It's a physicist's favourite plot, since everything looks straight... "
Blaz [Usunięty]
#103 Wysłany: 2012-03-01, 11:12
Melduję, że wyczyściłem zdjęcia na koncie do 499 i wszystkie zostały. Pojawił się jednocześnie komunikat, że następna weryfikacja ilości zdjęć odbędzie się 1 kwietnia, czyli będą co miesiąc czyścić.
Dlatego jeśli nadal imageshack, to nowe konto i jedziemy do 500 fotek. I znów.
Mając na uwadze zachowanie obrazków z imageshacka, w trosce o ciągłość forum, podjęliśmy działania.
Forum zamknięte z powodu zmiany organizacji składowania grafik umieszczanych w postach. Przewidywany czas niedostępności to 24-36h.
Zarząd KMZiZ
Ciekawe co kombinują? Może u nast też dałoby radę zrobić jakis skrypt, który wszystkie zdjęcia do jakiegoś "cache" wrzuci?