U mnie jeszcze nie ma skrystalizowanego podejścia do kolekcji. Na początku skupowałem wszystko co ruskie.. ale po czasie było tego za duzo i załączałem wyprzedawać.
Amfibie- wiadomo zbieram jak leci, z tym ze te współczesne juz sobie odpuszczam. Bezel nie ten.
Komandiry- tez juz mam ponad 30 sztuk i nie chce tych odpustowych tarcz, skupiam sie na tych co mi sie podobają.
W pozostałych zegarkach generalnie staram sie skupić do lat 60 tych no może 70 tych, jak model fajny. Podobuja mi sie bez wyjątku tarcze giloszowane czy jak je zwał
Poljoty chrono- chciałbym ale te ceny...
Z Moskw mam podobne egz. jak twoje- czarna. biala , i biała z innymi indeksami. Chętnie wymienię na rakietki, wostoki czy inne amfibie
_________________ ..stare chłopy a pokazują pudełka...jak dzieci..
Moje trzy Moskwy, generalnie są na wydanie, ale nie mam czasu ich dobrze obfotografować do sprzedaży. Ta w środku tarcze ma idealną, koperta też fajna, a szkło chyba bez rysy.
_________________ ..stare chłopy a pokazują pudełka...jak dzieci..
Pies czy kot?: kot Pomógł: 1 raz Wiek: 61 Dołączył: 04 Gru 2011 Posty: 525 Skąd: Śląsk
#34 Wysłany: 2011-12-29, 21:09
Monter napisał/a:
Moje trzy Moskwy, generalnie są na wydanie, ale nie mam czasu ich dobrze obfotografować do sprzedaży. Ta w środku tarcze ma idealną, koperta też fajna, a szkło chyba bez rysy.