Cezar Klon Ryżowego Długiego Marszu MARUDA i MENDZIARZ
Pies czy kot?: pies Pomógł: 51 razy Dołączył: 01 Kwi 2011 Posty: 12913 Skąd: mapenzi
#31 Wysłany: 2011-12-22, 11:38
Nie przejmuj się Lechu.
Mam wrażenie, że logistyka polskich placówek nie nadąża
Moja świtem 20 była na wjeździe do Polski i tak zostało...
Za dużo pracy mają, znowu Święta zaskoczyły naszych roznosicieli i dostarczaczy....
edit
literówka
Ostatnio zmieniony przez Cezar 2011-12-22, 11:38, w całości zmieniany 1 raz
Jeśli już byłaby w Polsce to ok, zrozumiałbym, bo rzeczywiście zajazd pewnie teraz mają ostry, czekam na inne paczki to wiem
Martwi mnie, że samolot już tydzień z hakiem leci...
Cezar Klon Ryżowego Długiego Marszu MARUDA i MENDZIARZ
Pies czy kot?: pies Pomógł: 51 razy Dołączył: 01 Kwi 2011 Posty: 12913 Skąd: mapenzi
#33 Wysłany: 2011-12-22, 12:02
Bibliotek@rz napisał/a:
Martwi mnie, że samolot już tydzień z hakiem leci...
W końcu doleci...ma przecież ograniczoną ilość paliwa
Łukasz - no to który pierwszy, bo mój też dokładnie 14go wyleciał ze Stanów Pewnie jeszcze cełko trochę potrwa i dostanę prezent na Trzech Króli psia mać
Blaz [Usunięty]
#39 Wysłany: 2011-12-22, 19:34
Mój z Tajwanu via Singapur. Lot się udał, bo znam numer i żadnej katastrofy na szczęście nie odnotowano. Co dalej - nikt nie wie. Co więcej - tydzień wcześniej wszystkie paczki listonosz mi ładnie nosił. W tym tygodniu czekam na trzy paczki jeszcze, a listonosza nie widziałem od piątku.
Coś musi być z rejestracją przy wchodzeniu na obszar Polski. Nie uwierzę przecież, że samolot leci 7 dni. Nie wiem gdzie w Europie jest strefa zrzutu USPS, ale pewnie nie w Polsce więc może jedzie już te kilka dni powiedzmy z Francji, to nie jest rejestrowane i dopiero jak dojedzie do Polski to zmieni się status... Dzwoniłem już na infolinię, ale wiedzą tyle samo co ja i uspokajają że tak bywa, święta, a poza tym standardowo termin to 6-10 dni roboczych więc w gorącym okresie może się wydłużyć.
Też czekam na inne paczki - prezenty, ale już zrezygnowałem i musiałem kupić alternatywne, a te będą jako "dodatki" już po Świętach.
Pies czy kot?: pies Pomógł: 66 razy Wiek: 60 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 35141 Skąd: Polska Pd. B
#41 Wysłany: 2011-12-22, 21:06
Lechu - nie martw sie - cierpliwosci - dojdzie na pewno, ja juz sie przyzwyczailem do tych trackingowych "czarnych dziur"
_________________ Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64
#42 Wysłany: 2011-12-22, 22:11
Ja tak też kiedyś czekałem - tracking urwał się w USA - po jakiś 2 tygodniach dotarło na moją pocztę. Na pocieszenie dodam, że wtedy UC puścił bez opłat...