apage satane....Pany to już przestaje być nawet śmieszne....
Nieee, czemu
To jest bardzo śmieszne.
Takie sytuacje mają bardzo, bardzo istotną funkcję edukacyjną
Pokazują, ile powinien kosztować wykonywany w dużych seriach, z ETA2824, w stali wysokiej jakości, z szafirowym szkłem, z pełnoogniwową bransoletą zegarek.
Pokazują, ile powinien kosztować wykonywany w dużych seriach, z ETA2824, w stali wysokiej jakości, z szafirowym szkłem, z pełnoogniwową bransoletą zegarek.
.... i to jest sedno sprawy, jest to koszt do którego nie przyzna się żaden kłalitaśny producent/dystrybutor, bo przecież ''Panie to MUSI kosztować''
#24 Wysłany: 2011-12-05, 23:33
ALAMO napisał/a:
I to jest główny powód, że prawdopodobnie już nigdy więcej nie kupię zegarka za kwotę wyższą niż 2000zł. Mimo, że stać mnie i nie byłoby to wielkim poświęceniem. Bo wiem ile kosztuje tak naprawdę produkcja tych najdroższych masówek. Gzieś na jutubie widziałem film pokazujący "na co idą pieniądze wydane na Twojego Rolex'a", a dokładnie na drogie zabawy szejków i wszelkiego rodzaju mega sponsoring.
Ostatnio zmieniony przez SEAMASTER 2011-12-05, 23:38, w całości zmieniany 2 razy