Pomógł: 2 razy Wiek: 48 Dołączył: 02 Maj 2010 Posty: 2913 Skąd: Gdańsk
#31 Wysłany: 2011-09-27, 07:28
Osobiście uważam, że te mechanizmy w Wostokach 2209 i 2214 są świetne. Malutkie, cieniutkie bardzo dobrze nadają się do garniturowców a i w amfach dają radę . Rzadko się zdarza, żeby jakiś staruszek nie chodził. Te wcześniejsze też są fajnie zdobione. Ogólnie jedne z bardziej lubianych przeze mnie mechanizmów.
_________________ Time is meaningless, and yet it is all that exists.
goral35 [Usunięty]
#35 Wysłany: 2012-01-27, 20:48
ongiś wróciłem trochę podpity do domu i spodnie miałem deko sponiwierane, więc aby lepsza połówka nie burczała postanowiłem od razu wszystko wciepać do pralki, jak pomyslałem tak zrobiłem Rano wstaję gdzie spodnie ??? gdzie koszula ??? i dyla do pralki wszysko się wyprało na czysto a jakże i łucz na http://www.ranfft.de/cgi-...2uswk&Luch_2209 też, więc zdjąłem dekielek zegarek na półeczkę i do pracy... popołudniu dmuchnąłem w balans i ruszył bez problemu, chodził jeszcze kilka miesięcy bez najmnieszych oznak kąpieli, jedyny ślad to tarcza odbarwiła się i to dość solidnie
MORAŁ: jak najłatwiej wyczyścić mechanizm w ruskim czasomierzu??? wyprać z dzinksami