Pomógł: 2 razy Wiek: 48 Dołączył: 02 Maj 2010 Posty: 2913 Skąd: Gdańsk
#17 Wysłany: 2011-08-21, 17:51
Rudolf napisał/a:
ALAMO napisał/a:
A bys se popstrykał, c'nie ??
Nooo to by był fajne .
Nie macie fotek tego zegara z bliska ?
Racja też jestem ciekaw tego zegara
Jacek. Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Sfermentowanego.
Pomógł: 99 razy Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 15379 Skąd: że by...
#18 Wysłany: 2011-08-21, 17:52
Widziałęm te zegary na wystawie, ale nawet goście z Awiapribora nie byli w stanie nic powiedzieć. Nie było czasu drążyć - dałem wizytówkę, dostałem inną od pana Kaksratokwili czy tak jakoś, i tyle.
Aviapribor nie robi o ile kojarzę awioniki do Ka-52. Zaraz poszukam kto tam grzebie - kurka, fajny temat Coś znjdziemy
#20 Wysłany: 2011-08-21, 18:16
ALAMO napisał/a:
Aviapribor nie robi o ile kojarzę awioniki do Ka-52. Zaraz poszukam kto tam grzebie - kurka, fajny temat Coś znjdziemy
Reszta Rosjan w grajdołku była raczej od broni, więc na zawartość gabloty z priborami to oni raczej szczekali. W grajdołach Jantara, Wympieła itp. to chyba nie było po co pytać.
Najbardziej zainteresowany tematem okazał się chłopak od przyrządów Revue Thommen - zegarkomaniak, oczywiście z chrono pilotem RT na łapie.
No niestety nie mój, kosztuje tyle co chronometr pokładowy a waży ze 100gr.
Mam powazne watpliwości co siedzi w środku, ma plomby i obecny właściciel za żadne skarby nie chce dac zajrzeć.
Blackberry jak wudać nie nadaje się do robienia zdjęć.