Pomógł: 12 razy Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 3828 Skąd: Myszków - miasto, które wykończył kapitalizm
#16 Wysłany: 2011-08-19, 20:32
Seamaster, Machu macie 100% racji
jak ja rzuciłem na forum temat, że szukam zegarka z koronką po lewej stronie, bo taka umiejsowiona na trzeciej mi przeszkadza, to se Kumotry podśmiehujki robiły
Aktualnie jako EDC noszę Helsona Tortugę - superwygodny zegarek (koronka na 4)
_________________ СДЕЛАНО В СССР – najlepsze zegarki na świecie !!!
Ostatnio zmieniony przez Smok 2011-08-19, 20:32, w całości zmieniany 1 raz
Jaką mam mieć? Normalną! Nikt nie spróbuje takiego rozmiaru, za to wszyscy panikują! A jak już ktoś założy, to od razu zdziwko zalicza: "To jest 55 mm??? No duży, ale wcale nie aż taki wielki..."
Blaz [Usunięty]
#21 Wysłany: 2011-08-21, 09:50
55mm wystawałby mi z ręki tak połowę tarczy.
patafian Właściciel Pola Ryżowego Wojtek z Krowodrzy
Pies czy kot?: pies
Patafian, napisz do kolegi farfura i wypytaj się dokładnie o takiego B-Uhra - on też się bał 47 mm, czytał moją reckę Ticino i chciał, ale się bał: pytywał czy za duży nie będzie, wahał się, w końcu zaryzykował i kupił A potem napisał do mnie zachwycony, że zegarek jest IDEALNY
A jak będziesz w okolicach Wrocławia, to zapraszam na przymiarkę 48- i 55-milimetrowców
patafian Właściciel Pola Ryżowego Wojtek z Krowodrzy
Pies czy kot?: pies
#24 Wysłany: 2011-08-24, 17:29
Wojtek, ja mam piękny koszerny werk i chce se B-Uhra zrobić..ale nie wiem jak będzie mi m=na łapie leżał...najchętniej to bym pomacał
Było pisać wcześniej... Siostra ze śfagrem i z ich dyabelskim pomiotem bawią właśnie w Krakowie - dałbym im Ticino 48 mm: zadzwoniłbyś, umówił się z nimi, pomacał, przymierzył, zdecydował tak czy siak