Pomógł: 112 razy Wiek: 47 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 37156 Skąd: Bone China
#5 Wysłany: 2010-12-23, 23:21
U mnie miał być rzadki okaz
i jest :
BaliHa'i
Edifice Red Bull Edition ( nie planowany rzadki okaz )
Oceanus Depth Meter (też nie planowany )
ostatni z wish listy dopiero pod choinką znajdę .
Dużo nurków i parę złotych klasyków .
moje składaki ! które bardzo lubię
A u mnie prosto i przaśnie ...
Miała być dzidzia - i jest dzidzia
Bardzo udany rok
Tak, wiem, dzielę rzeczy na ważne, i te które można kupić za pieniądze.
Żadna rzecz którą można kupić za pieniądze nie jest ważna - przepraszam, nie poprawię się
Pomógł: 12 razy Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 3828 Skąd: Myszków - miasto, które wykończył kapitalizm
#9 Wysłany: 2010-12-23, 23:49
a u mnie
jest Magretka
jest Minorva Crazy Hours
Tao szkieletowiec już leci, Pekin i Seagull się kupują - mam nadzieję że dojdą niedługo po nowym roku
plany zakupowe na przyszły rok - Boschett, Turbillon, zastanawiam się jeszcze nad jednym Aviatorem
To tyle w temacie zegarków nieradzieckich.
Z sowietami, wiadomo jak to u mnie - są priorytetem i wszystko co niespotykane w stanie idealnym gromadziłem i nadal będę gromadził w rumuńskiej komodzie z epoki
_________________ СДЕЛАНО В СССР – najlepsze zegarki na świecie !!!
Pomógł: 2 razy Wiek: 48 Dołączył: 02 Maj 2010 Posty: 2913 Skąd: Gdańsk
#14 Wysłany: 2010-12-24, 08:12
U mnie też zegarkowo jak najbardziej pozytywnie. Dokupiłem sobie parę rusków . Szczególnie jestem zadowolony z Poljotów de Lux i Sław. Wishlisty nie robię, poprostu jak trafi się coś ciekawego w dobrej cenie i aurat będę miał wolne środki płatnicze to kupię.
Ostatnio zmieniony przez Aronus 2010-12-24, 08:13, w całości zmieniany 1 raz
Blaz [Usunięty]
#15 Wysłany: 2010-12-24, 10:56
Córka poszła do przedszkola. I żyje. I rodzice żyją!
Mam KingFishera i do tego Limited Edition. Czego więcej chcieć? Mam kilka pasków, na które polowałem. Mam wreszcie śrubkowykrętakowkrętaka!
Na spełnienie czeka jeszcze marzenie o trzech paskach, ale to marzenie z pewnością się spełni w następnym roku.