Bywam na Kizi, a problem mam z Wami, dranie!!! Kupujecie to co ja, nigdy Wam tego nie wybaczę!!!
Potwierdzeń nadania nigdy nie wyrzucam, małe są, niech se leżą. Mam już sympatyczną kupkę, która służy mi za bazę adresową recydywistów, którym często coś wysyłam.
Do tego zawsze preferuję priorytet, złotówka więcej nie jest warta ciekawych przemyśleń różnych ludzi...
Pies czy kot?: pies Pomógł: 11 razy Wiek: 77 Dołączył: 18 Cze 2010 Posty: 1873 Skąd: WOT
#262 Wysłany: 2010-12-28, 20:01
Nieco OT, ale że związane z zakupem i IMO zabawne więc opowiem. Otóż nabyłem sobie buty w sklepie producenta, mają wysłać kurierem. Następnego dnia telefon "Mówi kurier, gdzie to jest to 8E? Za bramą, bo tu jest tylko 8? No, za bramą, ale jak to, nie ma - gdzie Pan jest? No na Wieszcza 8! W Otwocku??? Nie, we Wrocku! (w sklepie pomylili kod zamiast 05 - 50 a w rozdzielni patrzyli TYLKO na kod).