Pies czy kot?: pies Pomógł: 8 razy Wiek: 59 Dołączył: 21 Mar 2011 Posty: 383 Skąd: Gdynia
#8 Wysłany: 2019-01-04, 14:15
Rudolf napisał/a:
Wpasowali za to kalkomanię MW .. a mogli jakomś inną KM czy US. Navy .
Nic ciekawego imo .
Już zrobili kilka limitek poświęconych US Navy, Navy Seals i kilku innym formacjom. Jestem dosyć blisko marynarki wojennej (choć nie jestem marynarzem), i jak mi znajomek o tym zegarku powiedział, to sobie pomyślałem że to kolejny genialny pomysł MON na „dozbrojenie” polskiej floty wojennej. Na szczęście ci z Balla podobno tak sami z siebie. Mam blisko domu sklep w którym można na żywo zegarek zobaczyć, jak znajdę chwile to pomacam i się podzielę.
Ostatnio zmieniony przez robinp 2019-01-04, 14:16, w całości zmieniany 1 raz
Co tu dużo gadać? Po prostu brzydki jest i tyle.
Generalnie Ball ma sporo ciekawych, ładnych zegarków w ofercie, ale ten to jest jakieś nieporozumienie.
_________________ "It Is Possible To Commit No Errors And Still Lose."
Machu Klon Właściciela Pola Ryżowego Duże jest piękne:D
Pomógł: 122 razy Wiek: 38 Dołączył: 10 Maj 2011 Posty: 14436 Skąd: Gliwice
#13 Wysłany: 2019-01-04, 22:55
Dla mnie nie jest w sumie brzydki, za to jest dość nijaki
A dołożenie loga i dekla w zegarku za tyle papiera to naprawdę słaba opcja - tym bardziej jak tutaj wiemy, że za duzo mniej da się robić bardzo spersonalizowane projekty
Pomógł: 21 razy Dołączył: 27 Wrz 2010 Posty: 4180 Skąd: mam wiedziec?
#14 Wysłany: 2019-01-05, 12:51
Za duży, nieco komiksowy font na godzinach, za mało miejsca zostaje pomiędzy elementami na tarczy. Robi się nieco infantylnie, nijako i ciasno. Jak na wiejskim weselu Ppowinni dorzucać płytę Akcentu do kompletu