Odpowiedz do tematu
:
Briefem bylo zaprojektowanie reedycji PZL-ki, a nie batyskafu.
Pozdrawiam
Eryk
Machu napisał/a: |
Bardzo ładny projekt... ale chyba to nie jest mój styl ![]() |
Briefem bylo zaprojektowanie reedycji PZL-ki, a nie batyskafu.
Pozdrawiam
Eryk
We wrażeniu jakie wywieramy na innych, cena zegarka plasuje się tuż poniżej materiału z jakiego zrobione są nasze skarpetki.
:
Generalnie super, tylko ten lewy totalizator mi się chyba nie podoba jednak
Ale biere i tak

Ale biere i tak

:
A jak można wizualizację tego totalizatora np. biało - czerwony lub szachownica.
:
To jest oryginalny kokpit PZLki. Wszelkie szachownice, czy inne bialo-czerwone wstawki wydaja mi sie na tarczy nie na miejscu.
Pozdrawiam
Eryk
satanic666 napisał/a: |
A jak można wizualizację tego totalizatora np. biało - czerwony lub szachownica. |
To jest oryginalny kokpit PZLki. Wszelkie szachownice, czy inne bialo-czerwone wstawki wydaja mi sie na tarczy nie na miejscu.

Pozdrawiam
Eryk
We wrażeniu jakie wywieramy na innych, cena zegarka plasuje się tuż poniżej materiału z jakiego zrobione są nasze skarpetki.
:
A to git.
:
Ale jak to?
Nie będzie bielika?
Fajny projekt
Erolek napisał/a: |
Wszelkie szachownice, czy inne bialo-czerwone wstawki wydaja mi sie na tarczy nie na miejscu. |
Ale jak to?

Nie będzie bielika?

Fajny projekt

Nie oceniaj człowieka po tym gdzie pije, ale ile może wypić!

:
Ostatnio zmieniony przez slamacek 2018-06-13, 11:10, w całości zmieniany 1 raz
Podoba się Twoja wersja Erolku
Zmieniłbym może jedno - logo GGz rysunkiem jedenastki miejscami zamienił. Tak jakoś bardziej pasuje mi jedenastka lądująca czy stojąca na dacie niż pod nią wisząca
Co do dekla - w oryginalnej jedenastce mamy zbliżenie na śmigło i bardziej do mnie przemawia wrzucenie detalu także na dekiel tego modelu niż wyrysowania na nim
Sylwetki całego samolotu. Oczywiście propozycja nick555 z takataką bije wszelkie inne dekle z góry, ale o tym to raczej tylko pomarzyć

Zmieniłbym może jedno - logo GGz rysunkiem jedenastki miejscami zamienił. Tak jakoś bardziej pasuje mi jedenastka lądująca czy stojąca na dacie niż pod nią wisząca
Co do dekla - w oryginalnej jedenastce mamy zbliżenie na śmigło i bardziej do mnie przemawia wrzucenie detalu także na dekiel tego modelu niż wyrysowania na nim
Sylwetki całego samolotu. Oczywiście propozycja nick555 z takataką bije wszelkie inne dekle z góry, ale o tym to raczej tylko pomarzyć
Ostatnio zmieniony przez slamacek 2018-06-13, 11:10, w całości zmieniany 1 raz
pozdrawiam
w.
---
„przestań pierdolić – żyj złudzeniami” MM
w.
---
„przestań pierdolić – żyj złudzeniami” MM
:
No to wiadomo
Niemniej jak dla mnie za dużo tu subtelności w detalach. Bardzo poprawnie i grzecznie tak jakoś... Ja na początek bym widział jakiś bardziej agresywny rant bezela i 2x pogrubił wszystkie cyfry i indeksy
No ale reszcie kolegów jak widac odpowiada
Erolek napisał/a: |
Briefem bylo zaprojektowanie reedycji PZL-ki, a nie batyskafu. |
No to wiadomo

Niemniej jak dla mnie za dużo tu subtelności w detalach. Bardzo poprawnie i grzecznie tak jakoś... Ja na początek bym widział jakiś bardziej agresywny rant bezela i 2x pogrubił wszystkie cyfry i indeksy

No ale reszcie kolegów jak widac odpowiada

:
im dłużej patrzę tym mi się bardziej podoba
Właściwie projekt kompletny.
Oczywiście też chyba bym wolał inny kolor tego totalizatora niż pomarańcz ale w sumie jeśli tak wyglądał kokpit...
Poka jeszcze kopertę z profilu - bardzo jestem ciekawy bezela

Właściwie projekt kompletny.
Oczywiście też chyba bym wolał inny kolor tego totalizatora niż pomarańcz ale w sumie jeśli tak wyglądał kokpit...
Poka jeszcze kopertę z profilu - bardzo jestem ciekawy bezela

Skate or die!
:
Brawo Eryk
Będzie klasa zegar

Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64
...Ruski trollu - idi na ch.j...
:
Ostatnio zmieniony przez Woytec 2018-06-13, 11:15, w całości zmieniany 1 raz
Kolor totalizatora to czerwień a nie pomarańcz, wyblakła ale czerwień.
Mnie się podoba chociaż mimo wszystko wolałbym bez tego detalu...albo może srebrny, szary?
Mnie się podoba chociaż mimo wszystko wolałbym bez tego detalu...albo może srebrny, szary?

Ostatnio zmieniony przez Woytec 2018-06-13, 11:15, w całości zmieniany 1 raz
:
Ostatnio zmieniony przez Svedos 2018-06-13, 14:40, w całości zmieniany 2 razy
Będzie kilka drobnych korekt ale to w zasadzie technologicznych, np pushery będą takie jak na rysunku poniżej( do rozważenia pozostaje kwestia logo GG...czyli jakie i gdzie)
Wielkie dzięki dla Erolka, odwalił kawał dobrej roboty

Wielkie dzięki dla Erolka, odwalił kawał dobrej roboty

Ostatnio zmieniony przez Svedos 2018-06-13, 14:40, w całości zmieniany 2 razy
:
Ostatnio zmieniony przez Jacobi 2018-06-13, 13:10, w całości zmieniany 1 raz
Odpowiedz do tematu
Nie pasuje mi żółty kolor małej wskazówki. Pushery Sylwka lepsze.
Ostatnio zmieniony przez Jacobi 2018-06-13, 13:10, w całości zmieniany 1 raz
Z punktu widzenia Drogi Mlecznej, wszyscy jesteśmy ze wsi.