To ja mam jeszcze gorzej przy jesiennych rozkminach.
Podchodzę do szkatuły z zegarkami,otwieram i co widzę 4 sztuki tego samego zegarka...
K...jak to możliwe,kiedy to się stało???
Myślę sprzedam,zamienię ale ile mogę dostać za samiego 500zł?
Bezsensu.
Zamykam pudło i idę nalać setke...
Oni się specjalnie tak ze mną drażnią
_________________ Facet to nie pieczarka, żeby go trzymać w ciemności i karmić gównem.
To ja mam jeszcze gorzej przy jesiennych rozkminach.
Podchodzę do szkatuły z zegarkami,otwieram i co widzę 4 sztuki tego samego zegarka...
Bezsensu.
Oni się specjalnie tak ze mną drażnią
Twardy bądz Chomior!! Poza tym Sumo fajniejsze : P
Bezsensu.
Jak masz z pomaranczową tarczą tytanowego, to może i więcej bym dal
Pies czy kot?: pies Pomógł: 1 raz Wiek: 55 Dołączył: 30 Mar 2010 Posty: 1929 Skąd: Warszawa
#128 Wysłany: 2010-10-22, 23:52
Samuraje w tytanie mierzyłem. Waża tyle, co plastikowy G-Shock którego kumplowi naraiłem, bo szukał takiego. Nie dla mnie. Kawał stali można zastąpic. Ale tylko większym i cięższym kawałem stali.
Samuraje w tytanie mierzyłem. Waża tyle, co plastikowy G-Shock którego kumplowi naraiłem, bo szukał takiego. Nie dla mnie. Kawał stali można zastąpic. Ale tylko większym i cięższym kawałem stali.
Lubujesz się w motocyklach? bo to mi przypomina pewne hamerykańskie powiedzonko co do zastepowania sześciennych cali wiekszą ilością sześciennych cali