Rzeczony czasomierz posiada wielce przydatną funkcję Bluetooth - umożliwiającą połączenie ze smartphonem oraz niezmiernie interesującą opcję Phone Finder - pozwalającą na jego odnalezienie...
<<<
_________________ I've seen things you people wouldn't believe...
Pomógł: 6 razy Dołączył: 26 Maj 2016 Posty: 1901 Skąd: Angelenos
#291 Wysłany: 2017-10-22, 12:30
>>>
Jacobi napisał/a:
Blade żartujesz, nie wierzę
A czemuż to Waćpan nie wierzysz?
Przecież stare, ale nadal aktualne polskie przysłowie mówi: "Lepiej żartować, niż chorować".
Wracając do przedmiotowego tematu pozwolę sobie jeszcze zaznaczyć, że najbardziej przydatnym, a nawet wręcz nieodzownym elementem każdego czasomierza są oczywiście - wskazówki...
<<<
Pomógł: 6 razy Dołączył: 26 Maj 2016 Posty: 1901 Skąd: Angelenos
#293 Wysłany: 2017-10-22, 13:13
>>>
Jacobi napisał/a:
Albo wyświetlacz blade
Tak, jak już kiedyś wspominałem, to w ostateczności wyświetlacz w zegarku może być, jednak tylko jako pomocniczy gadżet.
W innym przypadku skojarzenia z kalkulatorkiem są dla mnie zbyt jednoznaczne...
<<<
Ratler Wściekły I Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Forumowy Pajacyków
Pies czy kot?: pies Pomógł: 36 razy Wiek: 52 Dołączył: 08 Lut 2012 Posty: 15991 Skąd: Zabrze
_________________ Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
Pies czy kot?: pies Pomógł: 44 razy Wiek: 44 Dołączył: 12 Cze 2013 Posty: 11600 Skąd: Łódź
#297 Wysłany: 2018-01-13, 17:15
Już pisałem gdzie indziej, G na kabel
Teraz ekstremalne dla G będzie próba wytrzymania dotarcia do celu bez rozładowania baterii
Do 1h pracy GPS potrzeba 3h ładowania solara w pełnym słońcu, dobrze że można w domu do prądu podłączyć
... żyję z zasadą "miej wyjebane, a będzie Ci dane".......
Ostatnio zmieniony przez tomaliusz 2018-01-13, 17:18, w całości zmieniany 4 razy
Pies czy kot?: pies Pomógł: 317 razy Dołączył: 19 Lut 2010 Posty: 28712 Skąd: ...
#298 Wysłany: 2018-01-13, 18:47
Mniejsza o te "udogodnienia", mi się podoba taki wyświetlacz.
Założyłem dziś klaska Range i kufa o zmierzchu w kiepskim świetle nie widziałem, która godzina, za małe cyferki .. Ale mi się wzrok popsuł
Pies czy kot?: kot Pomógł: 19 razy Wiek: 47 Dołączył: 07 Lis 2012 Posty: 6680 Skąd: North
#299 Wysłany: 2018-01-13, 19:13
Tomek napisał/a:
Mniejsza o te "udogodnienia", mi się podoba taki wyświetlacz.
Założyłem dziś klaska Range i kufa o zmierzchu w kiepskim świetle nie widziałem, która godzina, za małe cyferki .. Ale mi się wzrok popsuł
To ze mną jeszcze nie jest tak złe, w G cyfry jeszcze widzę ale bez okularów nie widzę daty w okienku w cyferblatach
Ostatnio zmieniony przez Toyota 2018-01-13, 19:14, w całości zmieniany 1 raz
Pies czy kot?: kot Pomógł: 8 razy Dołączył: 16 Wrz 2015 Posty: 2946 Skąd: Warszawa
#300 Wysłany: 2018-01-17, 11:19
Fajny ten Rangeman. Ciekawe, czy zrobią wersję mniej opancerzoną..
_________________ A wristwatch plays a very important role for a true gentleman. As he lifts the watch in front of his face to apparently check the time - he can also surreptitiously use his other hand to make sure his fly zip is closed.