Nie da się wyleczyć. Remisja od kupowania może trwać najwyżej 2-3 lata . Potem choroba się nasila jeszcze mocniej tym bardziej jak widzisz ile po drodze się nowego pojawiło.
Ja już w planach tych co powyżej muszę dołożyć z 3-4 Gerlachy. Bo mi się zawsze podobały a musiałem się ich niestety pozbyć
_________________ I co z tego że to kopia . Po świecie chodzi kilka miliardów kopii i nikt raczej na to nie narzeka
Pies czy kot?: pies
#87 Wysłany: 2017-11-17, 13:17
staszek napisał/a:
Nie da się wyleczyć. Remisja od kupowania może trwać najwyżej 2-3 lata . Potem choroba się nasila jeszcze mocniej tym bardziej jak widzisz ile po drodze się nowego pojawiło.
Ja już w planach tych co powyżej muszę dołożyć z 3-4 Gerlachy. Bo mi się zawsze podobały a musiałem się ich niestety pozbyć
Ale ja nie mówię, że tak na zawsze, tylko 12 dłuuugich miesięcy, żeby portfel przytył
Pies czy kot?: pies Pomógł: 12 razy Wiek: 66 Dołączył: 03 Lut 2011 Posty: 14654 Skąd: Warszawa
#88 Wysłany: 2017-11-17, 13:59
Pamiętacie takiego Hindusa , Fateh mu chyba było, udzielał się trochę na forum , miał tych zegarków sporo.
Wyleczył się chłopina, ale lekarz od dekla był potrzebny.
_________________ Z punktu widzenia Drogi Mlecznej, wszyscy jesteśmy ze wsi.