Darek, zakładam, że pomarańczowa amfibia jest Twoja. Świetna fota, byłem pewny, że zobaczymy ją w kalendarzu.
Z moich trzech przeszły aż dwa, a myślałem tylko o jednym. Swoją drogą, widzę po głosowaniu, że się spodobało. Cieszę się i dziękuję Wszystkim za oddane głosy.
Maro tak jest - zdjęcie scuby było jedynym jakie wysłałem - miałem gdzieś jeszcze zimowe ale nie mogłem znaleźć
BTW dzięki temu konkursowi zauważyłem że
primo - mam mało zdjęć zegarkowych
secundo - mam baaardzo mało zdjęć zegarkowych w plenerze!
ergo - zaczynam focić w terenie! jak przyjdzie czas na kalendarz 2012 będę miał z czego wybierać!
Graty dla wszystkich uczestników a w szczególności dla zwycięzców
ergo - zaczynam focić w terenie! jak przyjdzie czas na kalendarz 2012 będę miał z czego wybierać!
Żeś się załapał, Melepeto, bo ze swoich wszystkich lewych kont żem a ciebie zagłosował
Gratulacje dla Wszystkich, pierwszorzędny kalendarz będzie
_________________ СДЕЛАНО В СССР – najlepsze zegarki na świecie !!!
Blaz [Usunięty]
#88 Wysłany: 2010-10-13, 08:19
ALAMO napisał/a:
kadarius napisał/a:
Maro tak jest - zdjęcie scuby było jedynym jakie wysłałem - miałem gdzieś jeszcze zimowe ale nie mogłem znaleźć
BTW dzięki temu konkursowi zauważyłem że
Żeś się załapał, Melepeto, bo ze swoich wszystkich lewych kont żem a ciebie zagłosował
No właśnie miałem się spytać kto zakładał te lewe konta...
Miałem dokładnie tak samo - ale jak widać nie trzeba sie było szczypać i wysyłać także inne - nie związane z porą roku... No ale ok, jedno moje bedzie w kalendarzu...
BTW - jedno moje komisyja nie dopuściła co mnie tym bardziej szokuje, ze dopuściła werk...
Ostatnio zmieniony przez Spinner 2010-10-13, 08:51, w całości zmieniany 1 raz
Wojtek - to jest zabawa a nie konkurs kto-ma-większy-madafaka-filter-na-długim-obiektywie Akurat fotkę werku uważam za ciekawą od strony pomysłu. I mam w nosie że moich zdjęć też chłopaki nie dopuścili - lepiej żeby każdy uczestnik konkursu znalazł w kalendarzu swoje zdjęcie, niż żeby zrobić kalendarz ze zdjęciami 2 osób.
Ja też miałem problem z porami roku, na przykład wiosennej foty nie miałem żadnej - więc wysłałem cokolwiek co mi choć trochę się z wiosną kojarzyło
Ostatnio zmieniony przez ALAMO 2010-10-13, 08:58, w całości zmieniany 1 raz