Pomógł: 25 razy Wiek: 53 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 7497 Skąd: Zielona Góra
#7 Wysłany: 2009-08-18, 15:52
Ja jestem jak najbardziej amator i to "cienki jak polsilver"... Ale to co tutaj widze to... No wlasnie - co to? Bo serio nie kumam... Konkurs na fajna fontanne? I po co to przyklejone jest? Myslalem, ze bedą tutaj porady jak fajnie focic zegarki
Jaka komórka (dostępna na naszym rynku) posiada najlepszy aparat i robi fajbe i ostre fotki?
w sumie wszystkie które mają juz aparat powyżej 2megapikseli,
czyli 3 /3,2 /5 / 8
mają juz autofocus, pseudo lampke błyskową
a nawet ustawienia do makro zdjecia
ja ostatnio wynalazłem tanio telefon/aparat lg kc550 z optyką
,,Schneider-Kreuznach '
i powiem ze swietna zabawka fotograficzna
poszukaj szeroki wybór nokii serii N juz mają fajne aparaciki
Cytat:
Ale to co tutaj widze to... No wlasnie - co to? Bo serio nie kumam... Konkurs na fajna fontanne? I po co to przyklejone jest? Myslalem, ze bedą tutaj porady jak fajnie focic zegarki
nie kumasz bo wywaliłem pierwszy post z wyjaśnieniem,
zegarki focimy wszedzie indziej tu dajemy upust i próbujemy
Pomógł: 25 razy Wiek: 53 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 7497 Skąd: Zielona Góra
#12 Wysłany: 2009-08-18, 18:14
Niestety nie wygląda to dobrze... Spróbuj poczytać w instrukcji czy wciśnięcie jakiegoś przycisku nie włącza funkcji makro... Choc to tak naprawdę "pseudomakro" to niestety bez tej funkcji fotografowanie zegarków to mówiąc w skrócie.... no sami wiecie co
Sszwedo ma bardz fajny aparat wbudowany w telefon, widziałem efekty, polecam... Telefon to bodajże Samsung Omnia...
W moim telefonie (Nokia E71) przycisk "T" aktywuje ostrzenie z bliższej odległości i od biedy, w dobrym oswietle niu można robić przyzwoite fotografie - choćby na potrzeby pokazania na forum, oto próbki:
Pomógł: 112 razy Wiek: 47 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 37156 Skąd: Bone China
#13 Wysłany: 2009-08-18, 18:24
Spinner - u mnie w komie nie ma klawiatury tylko ekran dotykowy, klawiatura aktywuje sie w zadaniu w którym jest niezbedna. Kiedy aparat jest aktywny cały ekran dotykowy jest jako podgląd zdjęcia, nie ma takiej funkcji jak makro