Pomógł: 25 razy Wiek: 53 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 7497 Skąd: Zielona Góra
#123 Wysłany: 2010-09-21, 09:24
Eeee... tam, nie bardziej niz przy jakichs duzych chronach od Casio Edifice - rownie sie rzucaja w oczy i pewnie podobna maja wagę.. Natomiast na upalne dni bransy sobie chwale...;-)
Zazdroszczę tej bransolety! Wygląda świetnie. Ostatnio coś polubiłem te żelastwa i chyba do swojej przyszłej zamówię również branzę
To serio oryginał? Czy zerwana z podróbeczki?
Pod linkiem cennik akcesoriów do Pamów, zwróćcie uwagę na ceny bransolet
Pomógł: 25 razy Wiek: 53 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 7497 Skąd: Zielona Góra
#126 Wysłany: 2010-09-21, 12:21
Heh, jak pisałem - bransa od jacksona za 55$ - nie wiedzialem, ze tam takie jaja powypisywane sa... Zresztą porzadna, pelne ogniwa - oryginal pewnie podobny tylko wielokrotnie drozszy:-)
P.S. O kuuuuuwa - 2600$
Ostatnio zmieniony przez Spinner 2010-09-21, 12:22, w całości zmieniany 1 raz
Spinner- sam nie wiesz co masz A nuż oryginał dorwałeś
Jak zobaczyłem ten cennik to nieco zmieniłem swoje nastawienie do OP. Same zegarki i ich design uważam za cholernie udany, w niektórych przypadkach nawet wart swojej wysokiej ceny, ale akcesoria to jakiś terror cenowy! Z czego do cholery jest ta bransoleta? Z białego złota? Wymyślenie jej wzornictwa, dobranie materiałów i "promocja w mediach" jest tyle warta? Jeśli ktoś chce wydać taką kasę za bransoletę- droga wolna. W mojej opinii cena jest chora i niczym nie uzasadniona.
Ostatnio zmieniony przez Bibliotek@rz 2010-09-21, 12:41, w całości zmieniany 1 raz
Bo taka właśnie być powinna To nie jest nic dojrzałego, może nawet nazwałbym to namiętnością i głębokim zauroczeniem. Pewnie jak kiedyś uda się dorwać oryginał(a w planach dalekosiężnych jest) to i tak będę go zdradzał
Pomógł: 112 razy Wiek: 47 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 37156 Skąd: Bone China
#135 Wysłany: 2010-09-21, 14:36
Ten cennik mnie upewnia w przekonaniu że nie warto interesować sie nowymi zegarkami tej firmy , ale to dobrze mi się ich vintage podobają bardzie niż nowe