tylko nie wbijaj sie do Zgierza
TAM JUŻ NIE MA ZLOTU
teraz to Pabianice
_________________ Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
prezesso Klon Kierownika Pola Ryżowego street's disciple
#69 Wysłany: 2016-05-11, 22:33
A od 7s nie pasuje? Ale i tak ja bym chyba wybrał srebrny.
Bardzo fajne to chrono!
Pies czy kot?: pies
Wiek: 45 Dołączył: 28 Mar 2016 Posty: 333 Skąd: Lemingrad
#73 Wysłany: 2016-05-29, 15:24
Im częściej przeglądam zdjęcia z tym sikorem , tym bardziej mi się podoba )), tylko ta cena, no nic, trzeba odkładać pieniądze wyczekując miedzy czasie ofert na bazarku )).
Hiciory, czy jak je tam Kumotrzy nazywacie, to bardzo ciekawa propozycja dla miłośników polskiej motoryzacji, no i zegarków też...
W Syrenie Sport najbardziej mi się podobają wskazówki, które coś znajomego przypominają...
_________________ I've seen things you people wouldn't believe...
Pies czy kot?: kot
#75 Wysłany: 2016-06-21, 17:36
Mierzyłem w OCDC i wykonanie robi super wrażenie. Gdyby nie to, że stylistyka samochodowa mnie nie grzeje byłby następny cel.
_________________ A wristwatch plays a very important role for a true gentleman. As he lifts the watch in front of his face to apparently check the time - he can also surreptitiously use his other hand to make sure his fly zip is closed.