Pies czy kot?: pies Pomógł: 76 razy Wiek: 64 Dołączył: 03 Paź 2013 Posty: 19098 Skąd: TST
#16 Wysłany: 2016-02-12, 17:01
Całkiem fajny, nie powiem.
Mógłby być większy ale ja po swojej łapie oceniam więc się nie liczy.
Na ręce wygląda ciekawie, tylko ocenę wykonania pozostawiam do następnego egzemplarza
Pies czy kot?: pies Pomógł: 317 razy Dołączył: 19 Lut 2010 Posty: 28712 Skąd: ...
#22 Wysłany: 2016-02-12, 18:52
mw75 napisał/a:
Ja swoje zakupy i serwisy robiłem w Dołaszewie. W polskim wówczas przedstawicielstwie MC.
Coś chyba mocno było nie tak, bo strona www zniknęła a sklepu w PL nie ma na oficjalnej stronie.
Woytec, ja nie zdążyłem bo jakiś czas temu w sklepie mierzyłem Roamera z wystawy w którym pewnieklej puścił i ramka leżała z boku Pani sprzedawczyni była zdziwiona jak ją poinformowałem.
_________________ Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Ostatnio zmieniony przez kornel91 2016-02-12, 20:10, w całości zmieniany 1 raz
Woytec, ja nie zdążyłem bo jakiś czas temu w sklepie mierzyłem Roamera z wystawy w którym pewnieklej puścił i ramka leżała z boku Pani sprzedawczyni była zdziwiona jak ją poinformowałem.
Popsułeś?
Strzała napisał/a:
Dobrze, że sprzedawca odpowiednio zareagował
Oby to wszędzie było regułą
Generalizować nie ma sensu ale jak tak czytam fora to mniej jest problemów z drobniejszymi sprzedawcami niż z gigantami.
Tu i na kizi było kilka wątków o problemach z obsługą gwarancyjną i serwisem dużych i znanych marek.
Pies czy kot?: pies Pomógł: 76 razy Wiek: 64 Dołączył: 03 Paź 2013 Posty: 19098 Skąd: TST
#28 Wysłany: 2016-02-16, 16:25
Sprawa zakończona, wypada podsumować.
Przypuszczam, że ramka odpadła w transporcie, zwyczajnie się odkleiła, zdarza się.
Zegarek jedzie z powrotem do sprzedawcy a ja wziąłem innego bo do tamtej "marki" jakoś straciłem zaufanie. Przynajmniej w tym momencie.
Cała sprawa załatwiona bardzo sprawnie i bezproblemowo a na tego drugiego dostałem całkiem przyzwoity upust.
Z czystym sumieniem mogę polecić sprzedawcę za jego podejście do klienta.
Kupowałem u niego już wcześniej i z pewnością jeszcze kiedyś wrócę bo parę modeli z oferty przygarnąłbym.
I to by było na tyle