Hej,
Potknąłem się o takie modele:
Jakoś mi się spodobały. Który Waszym zdaniem najfajniejszy? A w ogóle to jakaś radosna twórczość, czy tak te zegarki miały.. np. sekundową raz krótszą raz dłuższą?
Odpowiedz do tematu
: molnia na rękę
Ostatnio zmieniony przez Violence 2012-04-07, 22:25, w całości zmieniany 2 razy
Ostatnio zmieniony przez Violence 2012-04-07, 22:25, w całości zmieniany 2 razy
:
Radosna tfurczość i to w słąbym stylu (moim zdaniem).
Zobacz na malowanie wskazówek
A sekundowe w Mołnijach miały różnej długości wskazówki - również sekundowe - zależnie od modelu.
Zobacz na malowanie wskazówek
A sekundowe w Mołnijach miały różnej długości wskazówki - również sekundowe - zależnie od modelu.
:
imo numer trzy chyba produkcji dróżnika, bo wskazówki wyglądają jak szlaban na przejeździe kolejowym
Cytat: |
Zobacz na malowanie wskazówek |
imo numer trzy chyba produkcji dróżnika, bo wskazówki wyglądają jak szlaban na przejeździe kolejowym
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
Sylwek, podpowiedz Koledze jak ma zrobić, żeby być zadowolonym
Santino napisał/a: |
(moim zdaniem) |
Sylwek, podpowiedz Koledze jak ma zrobić, żeby być zadowolonym
:
Może się czegoś najadłem ale do rana mi nie przeszło i nadal coś mi się podoba w tych wskazówkach. No i podoba mi się koperta, może nieco mniej koronka.
Santino napisał/a: |
Zobacz na malowanie wskazówek |
Może się czegoś najadłem ale do rana mi nie przeszło i nadal coś mi się podoba w tych wskazówkach. No i podoba mi się koperta, może nieco mniej koronka.
:
Violence, jak Tobie się podoba to bierz, w końcu to Ty będziesz nosił.
Ale nie bierz dosłownie wszystkiego co piszą na forum.
Jeśli piszą "w błoto" to jest to wyraz zachwytu, a nie zachęta do wyrzucenia kasy w błoto
Ale nie bierz dosłownie wszystkiego co piszą na forum.
Jeśli piszą "w błoto" to jest to wyraz zachwytu, a nie zachęta do wyrzucenia kasy w błoto
:
Violence, IMO zabawki niewarte tych pieniędzy. Za podobną kasę można kupić naprawdę fajne, oryginalne zegarki w dobrych stanach - po co inwestować w takie malowanki... Ale to oczywiście moje zdanie...
Ну, погоди!
:
Kilka miesięcy temu jak zaczynałem z K-43 miałem ochotę szarpać jak Reksio szynkę Kirowki Smierszy NKWD . Ciekawe to one są ale nieco tracą MSZ cepelią, a nawet bardziej niż nieco. To są wyśmienite produkty na rynek USA.
Co do koronek to widocznie zdobycie innych niż te z kompletu kieszonkowego byłu już wysokobudżetowe
Co do koronek to widocznie zdobycie innych niż te z kompletu kieszonkowego byłu już wysokobudżetowe
:
Violence, A wiele takie coś kosztuje?
Może lepiej sobie za tą kasę samemu coś zmajstrować...?
Może lepiej sobie za tą kasę samemu coś zmajstrować...?
:
To jest bardzo pozytywna koncepcja.
Cytat: |
Może lepiej sobie za tą kasę samemu coś zmajstrować...? |
To jest bardzo pozytywna koncepcja.
:
Z Ukrainy coś podobnego można za 300 PLN z szipem sprowadzić więc raczej MSZ to średnio budżetowa zabawka. Jak sobie policzyć mołnię za 100 + koperta i tarcza.... ale wtedy wychodzi sikor taki jak sobie wymarzyć a nie cepelka... i trzeba lubić mołnie
grizly napisał/a: | ||
To jest bardzo pozytywna koncepcja. |
Z Ukrainy coś podobnego można za 300 PLN z szipem sprowadzić więc raczej MSZ to średnio budżetowa zabawka. Jak sobie policzyć mołnię za 100 + koperta i tarcza.... ale wtedy wychodzi sikor taki jak sobie wymarzyć a nie cepelka... i trzeba lubić mołnie
:
Ostatnio zmieniony przez Monter 2012-04-08, 18:32, w całości zmieniany 1 raz
Ten Szturmannski, fajny MAm dwie podobne malowanki ale w czarnej tonacji.
Ostanio kupiłem taką cepelie, nawet tanio
Tarcza taka se, ale za to serduchoooo
Ostanio kupiłem taką cepelie, nawet tanio
Tarcza taka se, ale za to serduchoooo
Ostatnio zmieniony przez Monter 2012-04-08, 18:32, w całości zmieniany 1 raz
..stare chłopy a pokazują pudełka...jak dzieci..
Wilk jest tylko jeden ! podrupkowicze...
Darmowy serwer fotek do 16 GB
:
No obywatelu piękne złote usta. ja planuję jeszcze zdobyć wcześniejsze z kamieniami w szatonach
:
Spam, a niebawem kilka kieszonek z ex kolekcji pmwasa przybędzie .
To na osłode przegranej batalii o 300 i kilka innych naręcznych
To na osłode przegranej batalii o 300 i kilka innych naręcznych
..stare chłopy a pokazują pudełka...jak dzieci..
:
Monter ty sępie aż się boję pomyśleć co ty byś zrobił z kilkoma moimi sztukami gdyby się nadarzyła okazja
Odpowiedz do tematu
Monter napisał/a: |
Spam, a niebawem kilka kieszonek z ex kolekcji pmwasa przybędzie |
Monter ty sępie aż się boję pomyśleć co ty byś zrobił z kilkoma moimi sztukami gdyby się nadarzyła okazja