Odyniec
Odpowiedz do tematu

: Odyniec

Spam
[Usunięty]
:
Po drobiu przyszła pora na odrobinę dziczyzny... mniamciu...

... ten zegarek to nie moja bajeczka ale... foty jak zawsze przednie :!: :!: :!:

sylwek
[Usunięty]
:
tessio, chamie jeden ,, po co ,dlaczego??? nie , ja tera nie kupuję , ni mam siana , fpysk za posiadanie , za foty i za całokształt :evil: :evil: :evil: trafiasz na moją czarną listę :evil:

:
Foty jak zawsze super, ale i obiekt do fotografowania wdzięczny :mrgreen:

:
Drugą fotkę Gerlach powinien na swojej stronie umieścić - OBOWIĄZKOWO :!:
Świetne zdjęcia ..

:
Tesiek, walisz ściemę - przeciez on wogóle nie świeci :P Ti ti ti kombinatorku ti :twisted:

Spam
[Usunięty]
:
sylwek napisał/a:
tessio, chamie jeden ,, po co ,dlaczego??? nie , ja tera nie kupuję , ni mam siana , fpysk za posiadanie , za foty i za całokształt :evil: :evil: :evil: trafiasz na moją czarną listę :evil:

sylwek nie gorączkuj się tak... zawsze możesz coś przewalutować... nerkę... :mrgreen:

sylwek
[Usunięty]
:
Spam napisał/a:
sylwek napisał/a:

sylwek nie gorączkuj się tak... zawsze możesz coś przewalutować... nerkę... :mrgreen:

moje nerki się nie nadają , po tylu latach filtrowania różnego świństwa :twisted:

:
rewelacyjne fotki, mowie to na tle twoich pozostalych sesji!

akcenty polskie mnie porwaly!!! pomysl z sekunda i godzinowa, tworzacymi flage - ODJAZD!!!!

Przeszedles nawet sam siebie!!! :mrgreen:

graty

Spam
[Usunięty]
:
sylwek napisał/a:
Spam napisał/a:
sylwek napisał/a:

moje nerki się nie nadają , po tylu latach filtrowania różnego świństwa :twisted:

Zawsze możesz się wynająć... do celów badawczych :twisted:

Woytec60
[Usunięty]
:
Czerwone i czarne to zawsze efektowne połączenie ;)
Fajne fotki i zegar, gratki :)

:
Zdjęcia mega podobnie jak zegarek.

:
zdjęcia powalają :oops: , gratuluję zegarka też

Seiko: 6105-8110, SBDX001, 6306-7000
Citizen: Signature Grand Classic NB0046-51L
AEVIG: Huldra Blue
Casio: G-9300
:
wolę Sokoła , ale na tych fotach Dzik wygląda jak 1 000 000 $ :)

:
Eeee tam zaraz dzik - wot pastowany kaban, to czarne na bezelu z pewnością się o portki wytrze. :)

Świetne foty.

"Mądremu wystarczą dwa słowa, a głupiemu - to i referatu mało" (pisarz Sofronow).
Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum