Panowie, który ewentualmą?
1. Biały:
2. All black:
3. Blue:
4. Green:
Czy aby kolorki nie odpustowe?
Wydaje mnie się, że zieleń nie jest na żywo aż tak oczo$%%$na. Niebieski na stronie producenta wali po oczach, na fotce naręcznej i filmiku jest lepsiejszy. All black jest ok, ale nie wiem jak długo taki by pozostał. Zegarek miałby służyć pracy w terenie i ogólnemu łachaniu.
Jeszcze filmiki:
biały/czarny: http://www.youtube.com/watch?v=WWo2MXwUBw8
niebiesi: http://www.youtube.com/watch?v=KkvyhU5U0AA
Co myślicie?
EDEK: Gdyby któremuś przyszło do głowy coś innego z trytem do jakichś 120$, to śmiało. Ale od kilku dni kopię w sieci i sottomarino wydaje się być najrozsądniejszym wyborem. Zakręcana koronka, szafir, dobre wymiary.
Odpowiedz do tematu
: który italianiec?
Ostatnio zmieniony przez maciek 2012-03-20, 22:07, w całości zmieniany 2 razy
Ostatnio zmieniony przez maciek 2012-03-20, 22:07, w całości zmieniany 2 razy
:
Czarny czarny, jak już...
ADHD Ci się znów włącza, czy komuś szukasz?
ADHD Ci się znów włącza, czy komuś szukasz?
FORZA Robert!
RK WRT
RK WRT
:
Po taniości potrzebuję czegoś do używania w nocy. Ewentualnie zawsze pozostaje timex indiglo, czy jak to się tam nazywa...
nick555 napisał/a: |
Czarny czarny, jak już...
ADHD Ci się znów włącza, czy komuś szukasz? |
Po taniości potrzebuję czegoś do używania w nocy. Ewentualnie zawsze pozostaje timex indiglo, czy jak to się tam nazywa...
:
Biały, znaczy pierwszy.
Ostatnio sobie kupiłem, super sprawa.
Latarkę od Blaza
maciek napisał/a: |
czegoś do używania w nocy |
Ostatnio sobie kupiłem, super sprawa.
Latarkę od Blaza
:
Bierz zielony i już
Co mnie nie zabije, to mnie dopiero wk...i.
:
jak do używania w nocy to IMO ten zielony
jakoś tak wygląda na najbardziej czytelnego
maciek napisał/a: | ||
Po taniości potrzebuję czegoś do używania w nocy. Ewentualnie zawsze pozostaje timex indiglo, czy jak to się tam nazywa... |
jak do używania w nocy to IMO ten zielony
jakoś tak wygląda na najbardziej czytelnego
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
ale zielony też jest fajny
:
jak to w Polsce - co łeb, to inne zdanie.
:
maciek, Jak forum od podstaw wyłożone majerankiem i inspirowane napojami z zielonej wyspy, to Ci powiem, że zielony to jedyny słuszny, a reszta się myli
:
????
czarny 1
biały 1
zielony 3
de łiner is green
Ostatnio zmieniony przez Ratler Wściekły I 2012-03-20, 22:20, w całości zmieniany 1 raz
jak to w Polsce - co łeb, to inne zdanie. |
????
czarny 1
biały 1
zielony 3
de łiner is green
Ostatnio zmieniony przez Ratler Wściekły I 2012-03-20, 22:20, w całości zmieniany 1 raz
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
maciek, nauczony doświadczeniem , brałbym w ciemno zielony , w nocy pięknie konweniuje takie coś z niebiosem rozświetlonym za pomocą łysego obywatela
a takoż nawet jak masz ciemko jak w zadzie osła ---widać wszystko będzie pięknie
a takoż nawet jak masz ciemko jak w zadzie osła ---widać wszystko będzie pięknie
: Re: który italianiec?
Kolorki jak kolorki, ale ten goły bezel, co to wygląda jakby ktoś o jakimś wypełnieniu zapomniał - ble!
Czy aby kolorki nie odpustowe? |
Kolorki jak kolorki, ale ten goły bezel, co to wygląda jakby ktoś o jakimś wypełnieniu zapomniał - ble!
: Re: który italianiec?
kropkę ma i wystarczy.
modrzew napisał/a: | ||
Kolorki jak kolorki, ale ten goły bezel, co to wygląda jakby ktoś o jakimś wypełnieniu zapomniał - ble! |
kropkę ma i wystarczy.
:
Niebieski
:
Odpowiedz do tematu
No i patrzcie się wyrwał z tym niebieskim