Identyfikacja zegarka !!!
Odpowiedz do tematu

Devil
[Usunięty]
: Identyfikacja zegarka !!!
Witam. Potrzebuję pomocy w identyfikacji firmy ( najlepiej modelu również) zegarka. Bardzo jest to dla mnie ważne, mam nadzieję, że ktoś na tym forum mi pomoże. Załączam zdjęcie pochodzące z serialu emitowanego na kanale tvn pare lat temu. Bardzo proszę o pomoc !!!

Blaz
[Usunięty]
:
1. Dzień dobry.
2. Mniejszego zdjęcia nie mieli?
3. Jedyne, co mogę powiedzieć, że tenże zegarek delikwentowi spadywuje z nadgarstka.
4. Płatność za identyfikację opłacamy przelewem PRZED identyfikacją.

:
Dzień dobry, zastałem Jolkę?

No jakby zdjęcie było deko mniejsze, to mógłbym się wypowiedzieć, nawet powiedziałbym, śmiało :twisted:

Powiem tyle, że ciorny on :mrgreen:

Nie wiem, nie znam się, zarobiony jestem...
:
Specjaliści od zdjęć, to na innym forum są :D

:
Santino napisał/a:
Specjaliści od zdjęć, to na innym forum są :D

+100 :twisted:

"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
jaki to serial, ziomek?

Devil
[Usunięty]
:
wiem doskonale, że zdjęcie jest małe ( przynajmniej ostre ;) ) ale nie wiem, może ktoś rozpoznaje jakies charakterystyczne elementy tarczy lub coś..

[ Dodano: 2012-04-02, 22:33 ]
nie jestem niczyim ziomkiem ;) Ja dziewczyna jestem :D Serial dość banalny - "Klub szalonych dziewic"

:
hehe, szalone dziewice, na dobre forum trafiłaś

Devil
[Usunięty]
:
ale tu nie o serial się rozchodzi :) liczę na pomoc

[ Dodano: 2012-04-02, 22:39 ]
sorry, nie znam się na tym ;)

Blaz
[Usunięty]
:
A tak poważnie to zdjęcie naprawdę jest zbyt małe, by coś powiedzieć. :wink:

Devil
[Usunięty]
:
Naprawdę nic wam nie przychodzi do głowy ?? Może sie przypatrzcie dobrze, to jest zegarek sportowy, nie wiem jakis casio moze

:
Wystarczylo że wam kiecką zaświeciła, i już się rzuciły, spamery przebrzydłe ... No po prostu brak słów na was :!: I admin im przewodzi - sodomia i gomoria, z naciskiem na sodomię jak chcemy zachować dziewictwo dla męża ...

Blaz
[Usunięty]
:
Pomóc chcę. Pomóż i Ty. :mrgreen:

Jedyne, co mogę powiedzieć, że jest to jakieś chrono.

Biorąc pod uwagę, że to serial TVNu, czyli niskobudżetowy szmatławiec ze stuprocentowo obłożonym lokowaniem produktów, to zakładam, że jest to jakaś marka Apartu lub innego salonu kłalitnego.

:
Słusznie dedukujesz Watsonie.
Stawiam na Aztorina ;-)

:
to na pewno będzie Apartowe, w TVNowskich serialach zawsze widać logo Aprartu

[ Dodano: 2012-04-02, 21:58 ]

[ Dodano: 2012-04-02, 22:00 ]
a może J. Lemans ostatnio bardzo "modny" w serialach, gazetach etc

"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum